Veronika Žilková: Konec s šaškárnami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Veronika Žilková: Konec s šaškárnami!

Fotografie
Fotografie (internal)

Sedm let natvrdo v Tele Tele. Pak tři měsíce Pouštění žilou. Dokáže ještě vůbec zahrát normální roli? O tom se brzy přesvědčíme v novém TV seriálu Novy s názvem První kroky!

Nova zatím informace o novém projetu tají, ale Aha! se podařilo zjistit, že Veronika Žilková (47) bude hrát ředitelku taneční školy v připravovaném seriálu První kroky. Jeho tvůrci spoléhají na atraktivitu tanečního prostředí, ověřenou divácky velice úspěšnou soutěží Stardance. Po boku Veroniky Žilkové se v seriálu objeví řada nových hereckých talentů.

Kariéru jedné z našich nejvýraznějších hereček nedávno dobře vystihl moderátor Luboš Xaver Veselý: "Když například vidím Veroniku Žilkovou ve filmu Zapomenuté světlo – běhá mi mráz po zádech a smekám, ale když moderuje pořad Pustit žilou, tak se ošívám trapností.“ Ukázalo se, že podobný názor mají i diváci. Pouštění žilou se potýkalo s malou sledovaností a nakonec bylo po pouhých patnácti dílech zrušeno.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.