Kuchař Babica čelí kritice - Kolegové mu vzkazují: Jsi nýmand! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kuchař Babica čelí kritice - Kolegové mu vzkazují: Jsi nýmand!

Jiří Babica prý neumí vařit, děsí se jeho kolegové kuchaři.
Jiří Babica prý neumí vařit, děsí se jeho kolegové kuchaři.

PRAHA – Kazí chuť národa! Hraje si na kuchaře, ale vaří paskvily, které se nedají jíst! Takovými slovy častují kuchaře z novácké show Babicovy dobroty Jiřího Babicu (47) jeho kolegové z branže. Mají pravdu, nebo jen žárlí na jeho úspěch?


Špatné recepty a pochybná pověst! To jsou hlavní argumenty kritiky kuchařů na Jiřího Babicu. „Nova díky němu předvádí kulinářská zvěrstva. Babica totiž totálně degraduje řemeslo. Řada jeho receptů se nedá uvařit, nesedí poměry ingrediencí, protože pan Babica dá třeba do rajské dvě lopaty skořice. To nemůže nikdy chutnat! A ta jeho rétorika! Vždyť nám dělá ostudu!“ zlobí se šéf Kulinářského institutu Roman Vaněk (39) na údajného kolegu.

Mnoho kuchařů se ale prý nemůže dočkat každého dalšího dílu Babicových dobrot. „Babica perlí, vždycky nás pobaví nějakou totální blbostí,“ říká například nadšeně kuchař Josef Cabrnoch. Televizní kuchař se však brání tím, že jde jen o závist méně úspěšných kolegů...


Autor: (daz)
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.