Sexbomba Mašlíková - Rozchod s přítelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sexbomba Mašlíková - Rozchod s přítelem!

Podívejte se na její tělo! Hana Mašlíková bez chlapa nebude dlouho.
Podívejte se na její tělo! Hana Mašlíková bez chlapa nebude dlouho. (Jan Tůma, ara)

PRAHA – Česká Pamela Anderson je zase volná. Sexy modelka Hana Mašlíková (26) totiž po půlroční známosti dala kopačky mladému podnikateli ze Zlína Sašovi Vachovi (24). A co je důvodem?

Česká Pamela Anderson je zase volná. Sexy modelka Hana Mašlíková (26) totiž po půlroční známosti dala kopačky mladému podnikateli ze Zlína Sašovi Vachovi (24). A co je důvodem? „Nevěra to nebyla, ale udělal něco, co mu nemůžu odpustit,“ řekla Aha! kráska s božským tělem, díky kterému si na poměry českého modelingu přijde na opravdu slušné peníze.

Kvůli lukrativnímu kšeftu za několik set tisíc korun týkajícího se vůní a kůže dokonce odložila svůj odjezd do amerického Miami, kde chtěla nasbírat další zkušenosti. „Sašu jsem hodně milovala,“ tvrdí dívka, přesto prý rozchodem netrpí. „Jsem v pohodě, mám kolem sebe spoustu přátel,“ dodává s tím, že rozchod, ke kterému došlo už na druhý svátek vánoční, ji na kolena nepoloží.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.