Anife Vyskočilová: Jsem zase bez chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Anife Vyskočilová: Jsem zase bez chlapa!

„Podnikatel Mark Spencer nebyl můj milenec,“ dušuje se Anife, i když předtím o něm jako o svém příteli mluvila. A nedávno ji prý opustil přítel potápěč.
„Podnikatel Mark Spencer nebyl můj milenec,“ dušuje se Anife, i když předtím o něm jako o svém příteli mluvila. A nedávno ji prý opustil přítel potápěč.

PRAHA – Tanečnice Anife Ismet Hassan Vyskočilová (34) je zase sama! Bývalá žena herce Ivana Vyskočila (62), která po rozvodu s ním vystřídala snad několik desítek milenců, si navíc stěžuje, že poslední přítel, potápěč, ji opustil!


„Uplaval mi. Přitom jsem se kvůli němu naučila potápět a pořídila si tyrkysový neoprén,“ posteskla si stárnoucí temperamentní kráska webu Odhaleno.cz.

Anife v článku popírá například i vztah s českoněmeckým podnikatelem Markem Spencerem, kterého měla podle některých zdrojů v polovině listopadu tak silně praštit pánvičkou, až skončil s rozbitou hlavou v nemocnici. „Já vždycky něco plácnu a ani nevím co,“ vykrucovala se, když jsme se jí zeptali na podrobnosti k jejímu rozchodu. Anife, to vám opravdu rádi věříme!


Autor: (daz)
Foto Aha! – Mária Rušinová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.