Leoš Mareš a jeho žhavý Silvestr - Noc se striptýzem za 400 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Leoš Mareš a jeho žhavý Silvestr - Noc se striptýzem za 400 000 Kč!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – Marek Pátek)

BRNO – Žhavý striptýz, řádění na párty až do pozdního rána a honorář dosahující nadpozemských výšin – tak strávil Silvestr Leoš Mareš (32). „Leoši, kolik chceš? Milion, dva?“ těmito slovy prý s úsměvem lanařil nejznámějšího českého moderátora majitel brněnského Boby centra Daniel Šorm.

A opilý se vychloubal, kolik opravdu bere...

BRNO – Žhavý striptýz, řádění na párty až do pozdního rána a honorář dosahující nadpozemských výšin – tak strávil Silvestr Leoš Mareš (32). „Leoši, kolik chceš? Milion, dva?“ těmito slovy prý s úsměvem lanařil nejznámějšího českého moderátora majitel brněnského Boby centra Daniel Šorm, aby v jeho obřím zábavním komplexu odmoderoval silvestrovskou show pro tisíce lidí. „Spolupráce s Boby centrem byla tradičně skvělá,“ pochvaluje si Mareš. „Ale milion nebo dva to určitě nebyl,“ dodal hned pro deník Aha!.

Podle našich informací si měl Mareš nakonec říct o 400 000 korun a ty taky dostal! Mareš se tam stal nejlépe placeným silvestrovským moderátorem, a proto odmítli moderování Silvestra na Václaváku své »domovské« televize Nova. Ta mu prý nabídla pouhých 100 000 Kč, a tak se Mareš rozhodl pro Boby Centrum a Mejdan z Václaváku nakonec moderoval herec Martin Dejdar.

Mimochodem – na nedávném večírku slovenské televize Markíza se prý Mareš podle serveru Super.cz trochu víc rozjel, a když měl notně upito, chlubil se údajně jedné sličné moderátorce, že jeho průměrný měsíční příjem jsou tři miliony korun. „Tři miliony! Tři miliony českých korun!“ vykřikoval prý Mareš…

Na Silvestra v brněnském Boby centru byla vedle Mareše hlavní hvězdou zpěvačka Lucie Bílá (42). „Ale těšili jsme se i na popůlnoční striptýz,“ řekla nám bývalá vicemiss ČR Míša Wostlová (26). I ona spolu s dalšími modelkami slavila Silvestr v Brně pracovně, tedy za zajímavý honorář – losovaly tombolu...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.