Silvestrovské trapasy slavných - Mašlíková usnula v kuchyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Silvestrovské trapasy slavných - Mašlíková usnula v kuchyni

Modelka Hanka Mašlíková
Modelka Hanka Mašlíková (Aha! – Martin Pekárek, Mária Rušinová, Martin Přibyl, Karel Kopáč)

PRAHA – České celebrity mají na Silvestra různé vzpomínky Někteří na zážitky, které se jim přihodily poslední den v roce, zřejmě do smrti nezapomenou. Jaké trapasy se jim staly?

Janda utekl před kunou!

Modelka Mašlíková nevydržela do půlnoci

„Byli jsme doma, přijeli známí, takže jsem jako paní domu měla za úkol hostit a obsluhovat. Jenže to šlo strašně rychle... Pamatuji si jen, že jsem šla pro něco do ledničky a už se nevrátila, usnula jsem v kuchyni. A to ještě zdaleka nebyla půlnoc!“ zavzpomínala na svoje největší silvestrovské faux pas Hanka Mašlíková (26).

Dalibor Janda viděl zápas

Kliknutím zvětšete„Jako malého kluka mě rodiče dávali na Silvestra do úschovy k dědovi, aby mohli někam vyrazit za zábavou. Děda mi vyprávěl, že už to zase přijde, že mezi sebou bude zápasit starý a nový rok. Zápas se prý každý rok koná u něj na zahradě a vždycky vyhraje ten nový. Bylo mi to divné, proč vždycky vyhrává nový rok, ale děda tvrdil, že to tak zkrátka je. Jednou, bylo mi asi pět let, jsem se rozhodl, že to musím vidět. Potají jsem se vytratil na zahradu, zvědavý, jak takový zápas bude vypadat. Chvíli jsem tam se strachem postával a pak kolem mě něco přeběhlo, zřejmě kuna. Lekl jsem se a utekl do chalupy. Dědovi jsem pak nahlásil, že asi zase vyhrál ten nový rok,“ vrátil se zpět do dětství Dalibor Janda (55).

Kerndl prošvihl »kšeft«

Kliknutím zvětšete„Jednou jsme měli na Silvestra kšeft v Německu, cestu tam jsme jeli z Moravy snad přes tisíc kilometrů. Ve smlouvě bylo uvedeno jméno vesnice, kde se měla silvesrovská zábava konat, jednalo se o místní hospodu. Když jsme konečně po dlouhých hodinách přijeli na místo, ke svému rozčarování jsme zjistili, že jsme někde úplně jinde. Zkrátka jsme si název vesnice špatně přečetli a ocitli se sice v podobně znějící obci, ale nikdo nás tam nečekal. Tam, kde jsme měli vystupovat, jsme pochopitelně zase chyběli. Výsledek byl katastrofální. Nejenže jsme zbytečně projeli přes dva tisíce kilometrů, nic si nevydělali, ale ještě jsme zaplatili pokutu pět tisíc marek za nedodržení smlouvy,“ vzpomíná na nejhorší Silvestr v životě zpěvák Laďa Kerndl (63).

Upír střílel »kaťuší«

Kliknutím zvětšete„Těsně po revoluci se u nás na chalupě sešla parta a silvestrovská oslava se neobešla bez ohňostroje. I když sám o tuto podívanou příliš nestojím, podřídil jsem se. Jeden specialista přinesl zvláštní rachejtle, prý něco jako kaťuše. Byla to taková velká bedna s otvory, odkud měly svítící střely létat. Podle instrukcí na bedně měli být všichni přítomní v době akce nejméně tři metry od ohňostroje, což jsme se také snažili dodržet. Stalo se však něco neočekávaného. Když po půlnoci zmíněný specialista uvedl rachejtle do chodu, bedna náhle nadskočila, položila se na bok a rachejtle začaly pálit obrovskou rychlostí na protější chalupu, před kterou stála rodina našich sousedů. Shodou okolností to byli Rusové přímo z ambasády, navíc se svými dětmi a přáteli. Rachejtle létaly kolem nich jako skutečné kaťuše a jen zázrakem žádná z nich nikomu nezpůsobila zranění. Jejich dům byl osvícený jak na frontě, všichni tam stáli jak zkoprnělí a ozářeníi jasným světlem. Když se vše uklidnilo, hlasitě jsme si oddechli. To máte za osmašedesátý, uvedl jsem situaci na pravou míru,“ směje se mim Václav Upír Krejčí (53).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.