Čenský zatlouká milenku: Honzo, princové nelžou! Nová fakta... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Čenský zatlouká milenku: Honzo, princové nelžou! Nová fakta...

PRAHA – Představitel pohádkových princů, herec Jan Čenský (47), žehlí provalenou nevěru, jak může! Poté, co ho deník Aha! načapal na tajné schůzce s milenkou, zlínskou květinářkou Janou Kroupovou (35), si vymyslel zbrusu novou pohádku.


S Janou se prý setkal jen proto, že řešila osobní problémy, plakala kvůli rodinným trablům a on ji – jako galantní gentleman – jen utěšoval. Jenže... Očitý svědek jejich dostaveníčka v restauraci na kraji Prahy mluví úplně jinak...

Aby uklidnil Danu Čenskou, kterou nevěra jejího manžela podle zdroje z jejího blízkého okolí ranila, vymyslel si Čenský tuto variantu schůzky s milenkou. Na pražském Barrandově se prý sešli, protože květinářka Jana řešila rodinné problémy. Honza ji prý chtěl uklidnit, pak jí ukázal nové auto, doprovodil domů a před domem se údajně jen krátce políbili. Čenský říká, že šlo o zkrat galantního muže. Prý chtěl jen dát pusu ženě, které bylo do pláče. „V tom případě musí být jeho milence do pláče poměrně často, protože spolu na Barrandově, nedaleko bytu Stanislava Grosse, randili už několikrát,“ kroutí hlavou nad tvrzením Čenského očitý svědek schůzky.

A okamžitě dodává: „Naposledy tam spolu přijeli autem, ona byla hodně veselá. Vůbec to nevypadalo, že řeší nějaké trable. A polibek na rozloučenou? To rozhodně nebyla obyčejná pusa – hodně vášnivě se líbali a hladili. Že jsou milenci, nemůže být pochyb!“

Jan Čenský: Podvádí manželku! S touhle ženou!


Autor: (red)
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.