Bára Munzarová - Vyhodila manžela! Nový milenec! Kolega z Ordinace? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bára Munzarová - Vyhodila manžela! Nový milenec! Kolega z Ordinace?

Bára Munzarová
Bára Munzarová (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Hrdinka »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 herečka Bára Munzarová (36) prožívá doma peklo! Její vážné rozepře s manželem Jiřím Dvořákem (41) nedávno dokonce vyústily v radikální řešení – Bářin manžel se odstěhoval!

Hrdinka »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 herečka Bára Munzarová (36) prožívá doma peklo! Její vážné rozepře s manželem Jiřím Dvořákem (41) nedávno dokonce vyústily v radikální řešení – Bářin manžel se odstěhoval!

„Vím, že doma rozepře mají, ale jestli už se od ní odstěhoval, to se musíte zeptat jí,“ potvrdil Bářin herecký kolega z Ordinace Martin Trnavský. „Ano, odstěhoval jsem se,“ potvrdil nakonec i sám Dvořák, hvězda dalšího seriálu Novy Pojišťovna štěstí. A je to právě Trnavský, kdo má být jádrem jejich manželské rozepře! Deník Aha! totiž Trnavského přistihl s Munzarovou v mileneckém objetí! Co na milenecký trojúhelník říká Bára?

Munzarová vykopla manžela! Kvůli herci Trnavskému?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.