Švejk Martin Sobotka - Osahával miss! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Švejk Martin Sobotka - Osahával miss!

Martin Sobotka se nejvíc těšil na svoji scénu s Eliškou Bučkovou.
Martin Sobotka se nejvíc těšil na svoji scénu s Eliškou Bučkovou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Premiéru Švejka si Martin Sobotka (37) opravdu užil! I když publikum přijalo muzikálové pojetí slavného románu Jaroslava Haška poněkud chladně, nezkazilo to Martinovi scénu, kdy Českou Miss Elišku Bučkovou (19) popadne za její svůdná ňadra.

„Je to skvělé, ale jediný háček je v tom, že ten kostým je tak těsný, že toho přes něj zas tak moc necítím,“ stěžoval si Sobotka. Ovšem zkoušky, to bylo trochu jiné kafe! Ale i při nich se musel před plachou Eliškou držet na uzdě.

Mejdan po premiéře si nenechala ujít třeba Michaela Dolinová, která se s manželem rozvádí kvůli milenci, předsedovi Městského soudu v Praze Janu Sváčkovi. Přestože muž, jenž ji přišel na premiéru Švejka podpořit, je Sváčkovi velmi podobný, nejednalo se o pana soudce, ale o ředitele Divadla Metro Michala Urbana. Šlo nejspíš o pokus, jak novináře zmást. Objevili se i Jan Rosák či Milan Lasica. Těm se premiéra líbila, navíc kritická slova režiséra Postráneckého, že to mohlo být i horší, prý nejsou na místě. „Myslím, že si to najde svoje diváky,“ souhlasil Ladislav Frej.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.