Premiéra nové »bondovky« - Geislerová to rozjela! Tančila na stole a svlékala se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Premiéra nové »bondovky« - Geislerová to rozjela! Tančila na stole a svlékala se!

Aňa Geislerová to na bondovském večírku rozjela s mužem, který James Bond rozhodně není.
Aňa Geislerová to na bondovském večírku rozjela s mužem, který James Bond rozhodně není. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Aňa Geislerová (32) se opět pořádně odvázala a pařila ve Slovanském domě na večírku k premiéře nového filmu o agentovi 007 Jamesi Bondovi Quantum of Solace (Množství útěchy) tak, že se ostatní hosté nestačili divit!

Herečka Aňa Geislerová (32) se opět pořádně odvázala a pařila ve Slovanském domě na večírku k premiéře nového filmu o agentovi 007 Jamesi Bondovi Quantum of Solace (Množství útěchy) tak, že se ostatní hosté nestačili divit! Vínem posílená a s dvěma muži (z nich ani jeden nebyl její manžel Zdeněk Janeček) flirtující Aňa se dokonce vyhoupla na stůl, na kterém se rozhodla tancovat a ukázat všem své spodní prádlo!

Drsný agent Jejího Veličenstva v podání Daniela Craiga ve svém dvaadvacátém filmovém dobrodružství českou herečku Aňu Geislerovou (která byla mimochodem kdysi v úzkém výběru na Bond girl pro film Zlaté oko s Piercem Brosnanem) natolik rozžhavil, že vylezla na kulatý stůl a se svojí kamarádkou předvedla žhavý tanec jen pro pánské osazenstvo. To stálo kolem stolu a náramně se bavilo. Jednu chvíli to dokonce vypadalo, že pánové chtějí Geislerovou na stole svléknout. Na diváky vykoukla podprsenka i tmavá tanga. Když se herečka dostala zpátky na pevnou zem, zábava neskončila. Následoval další alkohol a, světe div se, polibky s pánským doprovodem! Aňo, kde jsi nechala manžela?

Kdo ještě na Bonda dorazil?

Kdo měl přijít, a nepřišel?

Adriana Sklenaříková: Měla zablokovaná záda a nemohla se hnout z postele.
Daniela Peštová: Šla jen na film, česká večírková smetánka ji nelákala.

7.11.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.