Další špína na Karla Svobodu - Údajný milenec: Nabízel sex přes inzerát! Víme za kolik, S kým, I jak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Další špína na Karla Svobodu - Údajný milenec: Nabízel sex přes inzerát! Víme za kolik, S kým, I jak!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Případ údajného milence Karla Svobody (†68) Jana Hoška (30) nabírá na obrátkách! Manažer kasina, který o sobě prohlašuje, že měl pět let tajný intimní vztah se slavným skladatelem, si totiž podle svých přátel ve skutečnosti vydělával prostitucí!

Případ údajného milence Karla Svobody (†68) Jana Hoška (30) nabírá na obrátkách! Manažer kasina, který o sobě prohlašuje, že měl pět let tajný intimní vztah se slavným skladatelem, si totiž podle svých přátel ve skutečnosti vydělával prostitucí! „Známe se léta. Ve Vídni neprovozoval žádný penzion, ale šlapal tu. A živí se takhle doteď,“ tvrdí Hoškův bývalý kamarád Josef Kadlec, který deníku Aha poskytl i důkazy o eskort službách Svobodova rádoby milence!

„Mám moc rád především muže s bříškem a silnější podsadité kluky. Mám rád různé druhy sexu od romantiky po divočárny. Cena za hodinu a klasiku 1000 – 1500 Kč,“ píše se v jednom z nedávno podaných inzerátů, jejichž autorem je podle Kadlece právě Hošek.

„Honza Hošek studoval ve Vídni konzervatoř a spolu se známe minimálně od roku 2000. Přesto mě hrozně naštvalo, co tvrdí o Karlu Svobodovi. Vždyť to je sprostá urážka! Zvlášť, když vím, čím se tu Honza živil. Neprovozoval tu žádný penzion, jak někde tvrdil, prostě se tu nabízel pánům za peníze. Nikdy se tím netajil a těch mužů bylo tolik, že to o něm ve vídeňské gay komunitě ví úplně každý. Doteď má na internetu spoustu inzerátů, protože si tím finančně vypomáhá i nyní v Čechách. Vystupuje pod přezdívkou Yasar,“ sdělil deníku Aha! Kadlec.

A opravdu: pod emailovou adresou prostituta Yasara lze na českých seznamkách nalézt inzeráty s fotografiemi muže, který se skutečně velmi nápadně podobá Janu Hoškovi. Náhoda? Redakci se s tvrzením, že se Hošek živí prodejem svého těla, ozvalo nezávisle na sobě hned několik dalších čtenářů.

„Nebudu se už o ničem bavit,“ odsekl na náš přímý dotaz notně rozrušený Jan Hošek a položil telefon.

Svobodova syna Petra informace o údajném Hoškově sexuálním přivýdělku nepřekvapuje. „Já od začátku tvrdil, že táta byl frajer, který by si od takového člověka nenechal vyčistit ani boty. Pokud je to s tím panem Hoškem pravda, vůbec mě to nepřekvapuje, hned mě napadlo, že jde o takovou špínu. Je mi líto gay komunity, že ji takoví lidé poškozují. A snad si díky tomuto případu veřejnost uvědomí, kdo všechno se na tátově jméně přiživoval. To byli i různí akvaristi, uklízečky a další ošmajchlové, se kterými se táta viděl jednou za rok, ale oni začali po jeho smrti tvrdit, jací s ním byli kamarádi. Snad už teď bude mít táta od všech těch úchyláků pokoj,“ dodává Karlův syn Petr, který už připravuje rázné právní kroky na očištění otcova jména.

DAVID ZÁPAL

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.