Ilona Csáková přiznala: Mám nového chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ilona Csáková přiznala: Mám nového chlapa!

Iloně to díkydietě a novému chlapovi moc sluší!
Iloně to díkydietě a novému chlapovi moc sluší! (pro Aha! – Filip Smetana)

HRONOV – Zpěvačka Ilona Csáková (38) prošla proměnou a je skoro k nepoznání. Nový účes, špíčky pryč a hlavně nová láska! „Nedovedete si představit, jak jsem teď šťastná! Mám nového partnera, ale budu ho před veřejností skrývat,“ svěřovala se očividně zaláskovaná Csáková během hronovské charitativní akce Galavečer hvězd.

A svědčí jí to!

O sedm kilogramů lehčí Ilona spolu s Marcelou Holanovou, Petrou Černockou a Hankou Křížkovou vytvořily v zákulisí koncertu drbací kroužek. A hlavním tématem byl Csákové nový milenec. Právě to možná nabudilo Marcelu Holanovou, která se nehnula na krok od jediného mužského vystupujícího Vlasty Horvátha, vítěze druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar. A i když s ním neměla nečisté úmysly, manželce Vlasty Markétě jiskřily v očích hromy a blesky! Žárlivost své choti zažehnal Vlasta až tím, když odmítl dohodnutý nocleh a vyrazil se s manželkou udobřovat domů.

Výtěžek akce pořadatele Davida Novotného činil 63 500 korun a poputuje do Speciálního pedagogického centra a Verunce Hofmanové na asistenční služby a »provoz« psa.

23.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.