Protekce v Ošklivce Katce! Herci zaměstnávají příbuzné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Protekce v Ošklivce Katce! Herci zaměstnávají příbuzné!

PRAHA – Kdekdo by si myslel, že získat roli ve slušně sledovaném televizním seriálu, jakým je »primácká« Ošklivka Katka, bude nadlidský výkon. Chyba lávky! Stačí mít příbuzné, kteří v seriálu vystupují, a role je vaše!


Své o tom ví i manželka Lukáše Hejlíka (28) alias svůdníka Tomáše Meduny nebo sestra mrchy Patricie v podání Olgy Lounové (27)!

Zatímco Hejlíkova žena Veronika Senciová dostala roli rázné slovenské sestřičky, Mirka představuje modelku. „Její Inka není taková mrcha jako já,“ směje se Lounová, která nepokrytě přiznává, že jde o protekci. „Řekla jsem jí o konkurzu, přimluvila se u režiséra – a už nám tam hraje,” raduje se ze štěstí své třiadvacetileté sestry »dohazovačka« Olga.

To její kolega Hejlík se dušuje, že o žádnou protekci nešlo. „Režisér hledal novou tvář a já jsem se zmínil, že by se na to hodila moje manželka. No a když ji přijali, alespoň do Prahy nemusím jezdit sám,” řekl portálu odhaleno.cz Hejlík.

V Ošklivce vůbec hraje řada lidí, kteří moc zkušeností před kamerou nemají – Zuzana Belohorcová, Kateřina Průšová nebo Agáta Hanychová. Ty rozhodně žádnou hereckou školu nemají. Zato ale znají šikovné přátele, kteří se jako Hejlík a Lounová dokážou šikovně přimluvit…


Autor: (daz)
Foto pro Aha! – Jiří Kristian a TV Prima

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.