Těhotná Kubelková ukázala bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná Kubelková ukázala bříško!

Iva Kubelková je v pátém měsíci těhotenství, které ale naštěstí probíhá bez komplikací.
Iva Kubelková je v pátém měsíci těhotenství, které ale naštěstí probíhá bez komplikací.

ŠTIŘÍN – Modelka Iva Kubelková (31) i přes pokročilé těhotenství vyšla na molo! A znovu dokázala, jak móda těhulkám sluší! „Cítím se skvěle,“ nemohla si vynachválit požehnaný stav Iva. To moderátorka Romana Jákl-Vítová (31) dávala všem najevo, jak »baští« světovou topmodelku Karolínu Bosákovou (30). Petře, dej si na ženu radši bacha!

Romana, maminka pětiměsíční Sofinky, skutečně nemohla z Karolíny spustit oči. „Orientací jsem si jistá, jsem šťastná a spokojená manželka,“ směje se rosnička z »primáckého« počasí, která ale prý bez zášti a žárlivosti dokáže ocenit ženskou krásu. „Karolína je moc příjemná ženská. Je vtipná a milá, jsem ráda, že jsem ji poznala. Na takového člověka člověk narazí jen málokdy,“ nešetřila chválou Romana. Během přehlídky se stihla skamarádit i se Zuzanou Jandovou. „To je opravdu kus ženské s přirozeným sexappealem,“ dodává.

Autor: (daz)
Foto ara

Autor:  ské módní přehlídky návrhářky Jaroslavy Sedláčkové,kterou podpořila i návrhářka šperků Irma Manjgaladze,se účastnily i Jana Doležalová a Barbora Kolářová,celý večer pak moderovala Martina Kociánová. A nejen kvůli sexbombám na molu,ale i kvůli opravdu padesátce přenádherných rób diváci dávali najevo nefalšované nadšení!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.