Rosák se zlobí: Chtějí mě zničit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rosák se zlobí: Chtějí mě zničit!

Jana Rosáka pomluvy štvou.
Jana Rosáka pomluvy štvou. (Aha! – Marek Pátek)

MNÍŠEK POD BRDY – Moderátor Jan Rosák (60) se pořádně naštval! V médiích se totiž objevily zprávy, které haní restauraci U Káji Maříka, kterou provozuje v jedné své nemovitosti. Proč? Ve hře jsou totiž velké peníze!


„Rosák totiž dům chce prodat a má podezření, že jeden ze zájemců se takhle zákeřně snaží snížit cenu,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Rosákova okolí s tím, že podobné útoky, které zpochybní pověst populárního podniku, můžou cenu srazit o statisíce. „Vybudovat pověst restaurace trvá roky, zničit ji je záležitost týdnů,“ tvrdí. Naštvaný je proto i provozní restaurace Petr Hanzlík. „Den poté, co o nás vyšel dosti nelichotivý článek v jednom deníku, přišla k nám na základě udání kontrola České obchodní inspekce. A nenašla jediný nedostatek!“ říká Hanzlík. „Vidím v tom opravdu jen špinavý konkurenční boj. A opravdu je možné, že se někdo snaží poškodit naši pověst a cíleně tak snížit cenu nemovitosti pana Rosáka,“ dodává Hanzlík. Sám moderátor útok nekomentuje, jeho vztah k bulváru je značně apatický.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.