Missky soupeřily v golfu: Čekaly na Moťovského | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Missky soupeřily v golfu: Čekaly na Moťovského

Ačkoliv se snažilo mnoho přihlížejících mužů podívat Zuzaně Jandové pod sexy minisukni, neuspěli. Měla pod ní totiž rafinované šortky.
Ačkoliv se snažilo mnoho přihlížejících mužů podívat Zuzaně Jandové pod sexy minisukni, neuspěli. Měla pod ní totiž rafinované šortky.

KUNĚTICE – Dvanáctka finalistek Miss ČR si šla v pátek večer pěkně po krku – kvůli golfu. Už dopoledne se děvčata sjela na golfovém hřišti u Kunětické hory na Pardubicku a špitala si mezi sebou o zmizení šéfa soutěže Jana Moťovského.


„Prý by se tady měl objevit,“ řekla nám jedna z finalistek. Bohužel ani ke Kunětické hoře nevedla stopa po Moťovském, který už je déle než čtrnáct dnů nezvěstný. A neobjevil se ani na golfu.

Celodenní golfový turnaj si ale nenechala ujít jeho manželka Kateřina Moťovská (30) a přijela podpořit krásné golfistky, které se ovšem příliš nepředvedly. Druhé místo však obsadil manžel Kateřiny Průšové Vladimír Konvalinka. A to si po skončení turnaje moc šancí nedával. „Dnes to nebylo dobré, mám nové hole, jsou dost těžké, takže mi to moc nešlo,“ svěřil se golfista. Zbytečná skromnost – na druhou příčku se dostal i se svými těžkými holemi.

Dívky si sice golfu moc neužily, zato se mohly předvést na módní přehlídce golfového oblečení. Jako překvapení pro všechny účastníky turnaje pak měly připravenou salsu, kterou předvedly na samotný závěr večera.


Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Moťovská se stala ředitelkou Miss ČR!

PRAHA (lc) – Manželka pohřešovaného majitele Miss ČR Jana Moťovského (38) Kateřina Moťovská (30) se pomalu vzdává naděje, že její manžel žije. Přebrala po něm ředitelský post v agentuře APK/2 a do pořádání Miss ČR 2009 skočila rovnýma nohama. „O soutěži se mnou pořád mluvil. Budu pokračovat tam, kde manžel skončil,“ nechala se slyšet Moťovská, která už stihla vybrat i porotu. Zasedne v ní plastický chirurg Jan Měšťák, psycholožka Hana Kotásková, Milada Karasová z Czechoslovak Models a módní návrhářka Beata Rajská. Režie slavnostního večera se tradičně ujme Jiří Adamec.


Autor: (kre)
Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.