Nova ulovila Helenu Vondráčkovou a Karla Gotta - Budou lidem pro srandu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nova ulovila Helenu Vondráčkovou a Karla Gotta - Budou lidem pro srandu!

Helena Vondráčková a Karel Gott se mihnou v sitcomu Comeback.
Helena Vondráčková a Karel Gott se mihnou v sitcomu Comeback. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Helena Vondráčková (61) a Karel Gott (69) teď budou pro smích! Oba se totiž jako speciální hosté objeví v novém sitcomu televize Nova Comeback. A opravdu je nečeká nic »dobrého«.

„Jejich role jsou právě takové, aby se u toho lidi bavili a smáli,“ řekl nám člověk ze štábu, který připravuje původní český sitcom.

A Helena Vondráčková se zjeví hned v pátém dílu a její malý štěk zcela jistě diváky rozesměje. Hlavní role v Comebacku však patří Tomáši Matonohovi, který hraje slavného discozpěváka, bohužel ale dávno zapomenutého. O druhou hlavní roli se dělí s Martinem Dejdarem, který hraje jeho svérázného bratra, metalistu Ozzaka. Ani jeden z nich se bohužel nedostavil na novinářskou projekci, aby mohli říci nějaké pikantní historky z natáčení. „Martin je v Karlových Varech a Matonoha se stěhuje, stěhováci mu přijeli pozdě, takže to nestihl,“ řekla Veronika Rozumková, PR manažerka Novy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.