Cvičitel Huf bude otcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Cvičitel Huf bude otcem!

David Huf už trénuje otcovské povinnosti, které mu začnou v příštím roce, a proto neodolal a pochoval syna moderátorky Jany Novákové Daniela Adamce.
David Huf už trénuje otcovské povinnosti, které mu začnou v příštím roce, a proto neodolal a pochoval syna moderátorky Jany Novákové Daniela Adamce. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Guru zdravého životního stylu a vyhledávaný cvičitel aerobiku David Huf (33), který mimo jiné předcvičuje ve Snídani s Novou, bude otcem! „Přítelkyně je ve druhém měsíci těhotenství a já se moc těším na dítě,“ svěřil se deníku Aha! budoucí otec.

David s přítelkyní Danielou očekávají přírůstek do rodiny na začátku příštího roku a nyní se oba dva těší, až si nechají zjistit, jestli jim do »rodiny« přibude chlapeček, nebo holčička. „Přítelkyně bude rodit klasickým způsobem. O alternativních variantách neuvažujeme,“ svěřil se nastávající otec. Jména pro novorozeně už má pár vybraná, ale zveřejňovat je nechce. „Uvažujeme o netradičních jménech, takže Aničku nebo Josefa nečekejte,“ směje se cvičitel s tím, že v současné době se poohlíží po nějaké výbavičce pro »mimčo«.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.