Hezucký na Slovensku v šoku: Nejsem Boučkův asistent! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hezucký na Slovensku v šoku: Nejsem Boučkův asistent!

Na Slovensku mě měli za Boučkova asistenta,“ říká Patrik Hezucký.
Na Slovensku mě měli za Boučkova asistenta,“ říká Patrik Hezucký. (Aha – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA/BRATISLAVA – Moderátor ranní show Evropy 2 Patrik Hezucký (39) se po příjezdu ze Slovenska musel dlouho vzpamatovávat. Nejenže tam o něm nikdo nikdy předtím neslyšel, ale někteří lidé si na párty, kterou uváděl s Liborem Boučkem (28), mysleli, že je pouze jeho osobní asistent.

A říkali mi Alibaba

„Byl to pro mě šok. Už když se mě jeden z pořadatelů asi pětkrát ptal na jméno, tak jsem tušil, že něco není v pořádku,“ vyprávěl Hezucký svému kolegovi z rozhlasové Ranní show Leoši Marešovi (32), který se jen zlomyslně smál. „Když ale pak nějaký kulisák vyřkl do davu: »Zavolejte pana Boučka a jeho asistenta«, tak jsem věděl, že je zle,“ smál se už Hezucký, který se smířil s faktem, že na Slovensku by díru do světa neudělal. „Oni tam Libora úplně milujou. Je to pro ně nejslavnější paroháč, a nad to není,“ pokračoval Patrik. Bouček byl ženatý s oblíbenou slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou, která mu nasadila pomyslné parohy.

Hezuckému slovenské publikum vymyslelo výstižnou přezdívku. „Nejenže mě neznali, ale začali mi tam říkat Alibaba,“ dodal Marešův parťák z Ranní show, který je rád, že je zpátky v Česku, kde si může opět užívat své popularity.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.