Všechno o svatbě Ivety Bartošové: K oltáři ji povede bratr! Ale Karel Gott určitě nepřijde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Všechno o svatbě Ivety Bartošové: K oltáři ji povede bratr! Ale Karel Gott určitě nepřijde!

Iveta Bartošová se zatím nemusí strachovat. Ladislav Štaidl se nechal slyšet, že Artura na její svatbu s Jiřím Pomejem pustí.
Iveta Bartošová se zatím nemusí strachovat. Ladislav Štaidl se nechal slyšet, že Artura na její svatbu s Jiřím Pomejem pustí. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Všemi očekávaná svatba zpěvačky Ivety Bartošové (42) a herce Jiřího Pomejeho (43) bude opravdový luxus. Nejenže snoubenci již stihli pozvat na 700 hostů (mj. Petra Koláře), ale na veselce i zazpívají hvězdní hosté.

Všemi očekávaná svatba zpěvačky Ivety Bartošové (42) a herce Jiřího Pomejeho (43) bude opravdový luxus. Nejenže snoubenci již stihli pozvat na 700 hostů (mj. Petra Koláře), ale na veselce i zazpívají hvězdní hosté. „Na svatbě mi bude vystupovat Eva Urbanová s malou Eliškou, která nám zazpívá písničku z pohádky Tři oříšky pro popelku,“ odtajnila hvězdu večera Bartošová, kterou k oltáři místo zesnulého otce odvede bratr Lumír.

Největší česká popová star bude ovšem chybět. Zpěvák Karel Gott (69) se totiž Ivetiny svatby nezúčastní. „Bohužel se omluvil, protože v tomto termínu má koncert v Německu,“ posteskla si zpěvačka, která se už nyní těší na luxusní svatební cestu. „S Jirkou se rozhodujeme mezi Mexikem, Brazílií nebo ostrovem Bora Bora,“ svěřila se budoucí paní Pomeje, která si svého nastávajícího manžela nemůže vynachválit.

„Půl roků jsme každý den dvacet čtyři hodin v kuse spolu. Sice už si připadám, jako bych s Ivetou byl několik let, ale ten úžasný a nepřekonatelný sex nám to vynahrazuje,“ pochlubil se Pomeje. Ten má se svojí budoucí manželkou ale i s bývalou ženou Michaelou Kuklovou pracovní plány. „Chystám se natočit film Andělská tvář 2, kde si zahraje Míša i Iveta. A to zápornou roli,“ dodal Pomeje, který se dle svých slov milostných scén se svojí exmanželkou nebojí. Už je prý někde jinde...

Jediné, co by jim mohlo radost a svatbu pokazit, by prý byla absence Artura Štaidla (11) na veselce, kterého soud svěřil do péče otce Ladislava Štaidla. Ten se ale nechal slyšet, že Arturovi v účasti na veselce bránit nebude.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.