Oscarové duo Hansard a Irglová: Další neshody! Kvůli penězům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Oscarové duo Hansard a Irglová: Další neshody! Kvůli penězům!

Markéta Irglová a Glenn Hansard mezi sebou mají čím dál tím více sporů.
Markéta Irglová a Glenn Hansard mezi sebou mají čím dál tím více sporů.

PRAHA – V »oscarovém« páru Glenn Hansard (37) a Markéta Irglová (20) to opět vře! Po hádce v Karlových Varech, jejíž předmětem mělo být údajně Markétino těhotenství, se pár znovu hádá. Tentokrát jde ale o peníze!


„Glenn rozhazuje kde může, Markéta ví, že když něco chce, musí tomu obětovat,“ vysvětluje rozdílnost jejich povah otec Irglové Marek Irgl, který je zároveň i manažerem hvězdného hudebního dua.

„Glenn je schopný utratit spoustu peněz za věci, které se mu sice líbí, ale nepotřebuje je a pak je rozdává kamarádům, třeba foťáky nebo mobily. Markéta ví, že když má nějaký cíl, třeba bydlení v Irsku, musí ty peníze našetřit a nemůže rozhazovat,“ řekl v rozhovoru pro časopis Instinkt Irgl. Ani v bydlení se pár neshodne. Zatímco Irglová by ráda v Irsku něco menšího u moře, Hansard prosazuje okázalé bydlení v Dublinu. A je jasné, kdo si prosadí svou! Podle Irgla je totiž Hansard velký paličák a ve vztahu si prosazuje výhradně svou.

Vzhledem k tomu, že oscarovou píseň Once nazpívali společně, i finance by měly náležet oběma. Podle Irgla tomu však tak není a mají peníze striktně rozdělené. Hansardovo rozhazování je mu trnem v oku, a pokud to tak půjde dál, zdá se, že bude oba živit jen šetrná Irglová, která už má teď ve věcech jasno a na rozdíl od rozhazovačného přítele si je vědoma toho, že se v Irsku zadarmo zrovna nežije.


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.