Vašek Noid Bárta: V Carmen nejsem protekčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vašek Noid Bárta: V Carmen nejsem protekčně!

Bílá a Noid jsou teď tak časově vytíženi, že se jako rodina sejdou až v divadle.
Bílá a Noid jsou teď tak časově vytíženi, že se jako rodina sejdou až v divadle. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Manžel Lucie Bílé (42) Václav Noid Bárta (27) opět po boku své ženy! Už v říjnu se Noid objeví ve světové premiéře představení Carmen. A kdekdo by si mohl myslet, že roli Garcie dostal Noid jen díky své manželce.

Manžel Lucie Bílé (42) Václav Noid Bárta (27) opět po boku své ženy! Už v říjnu se Noid objeví ve světové premiéře představení Carmen. A kdekdo by si mohl myslet, že roli Garcie dostal Noid jen díky své manželce.

„Ne, není to tak. Nebyla žádná protekce. Šel jsem na řádně vyhlášený casting. Dokonce jsem neměl ambice, že dostanu jednu z hlavních rolí. Usiloval jsem o roli v company,“ řekl deníku Aha! Bárta, který se prý tak líbil americkému režisérovi, že mu přidělil jednu z hlavních rolí.

S Lucií momentálně dřou do krve od rána do noci, a tak jim nezbývá čas ani na Luciina syna Filipa. Toho raději poslali s nejlepší Luciinou kamarádkou a jejími dětmi k moři. „Až se vrátí od moře, bude trávit čas na zkouškách se mnou a mojí ženou. Baví ho to. Když už se nevidíme doma, tak se alespoň sejdeme v divadle Karlín,“ posteskl si Bárta, který ovšem viditelně přibral. Asi mu manželčina kuchyně dělá náramně dobře.

„Začínám v devět ráno a končím někdy o půl desáté večer. Carmen se ke mně chová jako k mužským. Taky dělám vše, co chci. Tančím, dřu jako blázen, a opravdu to bolí,“ řekla nám Lucie Bílá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.