Čvančarová má smůlu! Premiéru dostala Trmíková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čvančarová má smůlu! Premiéru dostala Trmíková

Jitka Čvančarová sledovala premiéru divadelní hry Komedie omylů, ve které je za hlavní hvězdu, pouze jako divačka.
Jitka Čvančarová sledovala premiéru divadelní hry Komedie omylů, ve které je za hlavní hvězdu, pouze jako divačka. (Aha! – Dalibor Puchta, agentura Schok)

PRAHA – Všichni, kdo na premiéře Komedie omylů, která je uváděna v rámci pražských Letních shakespearovských slavností, čekali v hlavní roli herečku Jitku Čvančarovou (30), nestačili se divit. Seděla v hledišti jako divačka!


Na premiéře totiž Adrianu hrála téměř neznámá Lucie Trmíková (29). „Nevadí mi to, aspoň vidím, jak publikum reaguje,“ řekla Aha! s nuceným úsměvem evidentně zklamaná Čvančarová.

O to, kdo si zahraje premiéru, si prý herečky střihly, protože jsou stejně dobré. V divadelních kuloárech se však mluví o něčem jiném. „Jistě že je Jitka lepší, proto je to také ona, kdo je vyfocen na plakátech k slavnostem. To, že premiéru hraje Lucie, je výsledek intrik,“ řekl zdroj ze zákulisí Letních shakespearovských slavností.

Kvůli neshodám s vedením si letos nezahráli ani herci jako Oldřich Navrátil, Michal Dlouhý nebo Lucie Vondráčková.

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.