Jana Krausová a David Suchařípa: Zachránili nevěstu před únosem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jana Krausová a David Suchařípa: Zachránili nevěstu před únosem

Nebýt pohotových svědků a studeného motoru, tak Jaroslav Petrů unesl svoji »novomanželku« bůhví kam.
Nebýt pohotových svědků a studeného motoru, tak Jaroslav Petrů unesl svoji »novomanželku« bůhví kam.

PRAHA – Herci David Suchařípa (43) a Jana Krausová (54) zažili krušné chvilky. Na zlaté svatbě rodičů jejich blízkých přátel, zpěváka a člena skupiny NewTrio Leoše Petrů (41) a herce Libora Petrů (48), museli zachraňovat nevěstu Jarmilu (73). Chtěl ji totiž unést šťastný ženich Jaroslav (73).


„Když jsme se po slavnostním obřadu fotili na motorce, táta nastartoval a chtěl s maminkou ujet. Ale naštěstí mu to chcíplo a s mamkou moc daleko neujel,“ sdělil včera deníku Aha! starší syn šťastného páru, kterým šli Suchařípa s Krausovou za svědky. „Rodiče jsou spolu již padesát let a chtěli mít zlatou svatbu nějak výjimečnou. A jelikož se s Janou známe od roku devadesát tři, kdy jsme spolu natočili maxi singl Vánoční zpěvy, a s rodiči jezdíme dokonce k ní na chatu a s Davidem hrajeme ve stejné skupině Kanibal, tak oba rádi souhlasili, že půjdou našim rodičům za svědky,“ dodal syn „novomanželů“, kteří i po padesáti letech společného života mají smysl pro romantiku.


Autor: KAREN MCHITARJAN

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.