Němcová vyfoukla Geislerové roli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Němcová vyfoukla Geislerové roli!

Modelka Pavlína Němcová natáčí v Praze od včerejška česko-italský film na motivy knihy Michala Viewegha Případ nevěrné Kláry.
Modelka Pavlína Němcová natáčí v Praze od včerejška česko-italský film na motivy knihy Michala Viewegha Případ nevěrné Kláry.

PRAHA – V Praze se od včerejška natáčí česko-italský film na motivy knihy Michala Viewegha Případ nevěrné Kláry. A bývalá modelka Pavlína Němcová v něm vyfoukla Aně Geislerové roli Ruth!


„Na castingu na roli Ruth jsem se potkala s Aničkou Geislerovou, takže jsem si myslela, že nemám šanci. Ale nakonec to klaplo! Jsem za to opravdu moc ráda, tahle role je skvělá, mluvila jsem o ní hodně i s Michalem Vieweghem,“ říká nadšená herečka Němcová.

Geislerová nakonec dostala ve filmu roli profesorky Smidtové, podle našeho zdroje ze štábu z toho ale moc nadšená není. „Aňa měla větší zájem o roli Ruth, ale Italové si vybrali Pavlínu. Byla z toho docela naštvaná, ale co nadělá,“ řekli nám lidé z natáčecího štábu.

Němcovou nejspíš na filmovém plátně uvidíme častěji. „Herectví mě moc baví, speciálně tenhle film si užívám a jsem ráda, že jsem modeling pověsila na hřebík. Je škoda, že nemám žádnou scénu v Benátkách, kde se bude druhá část filmu natáčet, ale snad tam vyrazím alespoň na dotočnou, s Italy je ta spolupráce hodně zajímavá,“ usmívá se Němcová.

Ve filmu si hlavní roli zahraje italská dvojice Claudio Santamaria a Laura Chiatti. Kromě Ani Geislerové a Pavlíny Němcové se ve filmu objeví i Dorota Nvotová nebo slovenská herečka Zuzana Fialová.


Autor: (lc)
Foto Aha – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.