Leoš a Monika Marešovi: Novomanželský polibek? Ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš a Monika Marešovi: Novomanželský polibek? Ne!

Když novomanželé po obřadu pózovali fotografům, stále opakovali pouze jednu větu: Jsme šťastní... Ovšem políbit se odmítli, aby si prý nevěsta neponičila čerstvě nalíčené rty...
Když novomanželé po obřadu pózovali fotografům, stále opakovali pouze jednu větu: Jsme šťastní... Ovšem políbit se odmítli, aby si prý nevěsta neponičila čerstvě nalíčené rty...

JEMNIŠTĚ – Svatba roku za miliony! Tak je médii označována svatba Leoše Mareše (32) s jeho dlouholetou partnerkou Monikou Poslušnou (33), která se odehrála v sobotu odpoledne v přepychových prostorách zámku Jemniště. Navzdory velkorysému rozpočtu šplhajícímu se přes tři miliony korun, ale všechno nebylo tak růžové, jak se může zdát.


A co dalšího se ještě nepovedlo?

Hosté trpěli hlady, hluk hudby a vrtulníku stresoval zvířata v zámecké zahradě, turisté, kteří vážili dlouhou cestu, aby zámek viděli, byli s nepořízenou odmítnuti, ženich se tvářil jako kakabus, dokonce si nechtěl dát při fotografování s novomanželkou pusu, a zábava podle svatebčanů také nestála za nic… A to je jen zlomek z toho, co se navzdory horentní částce, kterou svatba stála, nepovedlo.

Ostrou kritiku si Leoš Mareš vysloužil už ve chvíli, kdy nechal jet svoji maminku autobusem, přestože měl k dispozici dvacet luxusních limuzín Audi. Ty sebral karlovarskému filmovému festivalu a pořádně tak zkomplikoval život jeho pořadatelům. Další trapas nastal ve chvíli, kdy svatebčané dostali nealko welcome drink. Je nasnadě, že na tak velkolepé akci se očekávají proudy šampaňského od začátku až do konce. Kliknutím zvětšeteTo si Mareš nechal pro sebe a svatebčané zůstali s džusem v ruce »na suchu« a bez jídla.

Kliknutím zvětšeteKdyž konečně okolo třetí hodiny odpolední novomanželé Marešovi vypustili holubice, všichni svatebčané se těšili na svatební tabuli, jak zaženou hlad. Opak byl však pravdou. Dočkali se jen rogalisty, který se je snažil zasypat okvětními lístky růží. Většina nákladu však padla zásluhou větru na novináře za branami a na přilehlé pole.

Kliknutím zvětšetePo dlouhém vyčkávání, focení novomanželů pro média, kdy si odmítli dát novomanželskou pusu, Kliknutím zvětšetea vyhlídkovém letu ve vrtulníku, došlo na další svatební kýč – Mareš zasazoval v zahradě zámku strom, neboť podle tradice mu právě tohle chybělo k tomu, aby se stal mužem. Dítě zplodil, oženil se a dům postavil, nebo přesněji nechal zrekonstruovat svůj statek. Než se zvládl Mareš poprat se zahradničením, bylo téměř půl šesté a svatebčanům stále jen kručelo v žaludku. Na hostinu se pak všichni vrhli jako supi – a není se čemu divit. Kliknutím zvětšeteNajezení a lehce vyčerpaní svatebčané se začali po nějaké době pekelně nudit, proto musel být ohňostroj, původně naplánovaný na půlnoc, odpálen už v půl jedenácté večer. Zábava se pak alespoň částečně rozjela. Alkoholu ale na veselce příliš ke konzumaci nebylo. Že by Leoš nechtěl riskovat, aby mu zase do pití někdo něco nasypal a poté jej znásilnila prostitutka, Kliknutím zvětšetejak nedávno tvrdil, když na světlo vyplavaly jeho nahé fotky s kněžkou lásky?

Zámek byl kvůli Marešově svatbě uzavřen celý víkend, takže všichni turisté, kteří v sobotu nebo v neděli vážili na Jemniště cestu, aby si jej prohlédli, odjížděli s nepořízenou. Ochranka jim situaci velmi trpělivě vysvětlovala, výjimku ale udělat nemohla.

Kliknutím zvětšeteVrcholem všeho byla dodávka, která včera odpoledne přijela likvidovat Kliknutím zvětšetestan a odvézt několik tisíc kusů nádobí z hostiny. Řidič se netrefil do brány a zdemoloval tak střešní tašky, které kryly sloup u vstupní brány. „Za týden je tu svatba zas, co já teď mám s tím dělat?! Vždyť je to stavba z roku 1760!“ rozčilovala se koordinátorka svatby, Petra Sternbergová. Nic jí to ale nebylo platné. A to není to jediné, co na zámku kvůli Marešovi trpělo. Zvířata, která pobývají v zámeckém parku, jako je klokan, čtyři lamy, kozel, pávi a další, byla neustále týrána hlukem vrtulníku, ohňostrojem i hlasitou hudbou. I takhle může vypadat svatba roku za několik milionů korun...

Leošova svatební noc
Bez sexu? Nevadí! Dohnali to svědci!

Kliknutím zvětšeteJEMNIŠTĚ – Novopečený »ženáč« Leoš Mareš (32) zrovna není nadšeným novomanželem. I když všude hlásil, jak je šťastný, ke své manželce se příliš nemá. Po obřadu ji při pózování pro novináře odmítl políbit, což sice Monika (33) šikovně svedla na pečlivě namalovaná ústa, ale to, že se celou dobu tvářil křečovitě a odtažitě, se nedalo přehlédnout.

V luxusním apartmá Reiner, které měli novomanželé pronajaté na svatební noc, podle všeho k žádné vášni nedošlo. Ačkoliv opustili Leoš s Monikou posvatební párty mezi posledními okolo páté hodiny ranní, snídani, kterou si Mareš objednal přímo do apartmá na dvanáctou hodinu, vyzvedával z rukou personálu již svěží. Zato v apartmá Terezie, kde byl ubytován svědek Leoše David Holoubek s přítelkyní, a v apartmá František, které obývala sestra Moniky rovněž s přítelem, ještě v půl jedné na klepání personálu s košem obsahujícím snídani nikdo neodpovídal! Svědecké duo tak »svatební noc« se svými protějšky asi pěkně prořádilo, na rozdíl od novomanželů, kteří nejspíš usnuli, hned jak ulehli do přepychového lože s nebesy.

Marešovi den poté
Krátká procházka a hurá domů

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJEMNIŠTĚ – Když se novomanželé Marešovi v neděli okolo poledne nasnídali přímo v přepychovém apartmá Reiner, vyrazili na krátkou procházku po zámeckém parku. Počasí jim ale příliš nepřálo, a tak, přestože mají zámek pronajatý až do večera, začali se balit už ve dvě hodiny odpoledne. Personál zámku jim zatím naskládal do auta ohromné pugéty a všechny dary, které novomanželé od svých blízkých a přátel dostali. Kliknutím zvětšeteKrátce před třetí hodinou odpoledne ještě vyrazili Marešovi naposledy obhlédnout nádvoří ve společnosti bodyguarda a zaměstnankyně zámku, která nesla krabici s dortem. Ve tři hodiny odpoledne pak Mareš i s novomanželkou z Jemniště odjeli v červeném jaguaru domů. A nechali za sebou jen spoušť, kterou budou na zámku likvidovat ještě následující dva dny.

Kolik Leoš zaplatil?
Přes tři a půl milionu korun!

Základní sazba – obřad na klíč od Petry Sternbergové včetně hostiny 1 500 000 Kč
Vrtulník a rogalo 200 000 Kč
V.I.P. Service 200 000 Kč
Ubytování pro svatebčany 60 000 Kč
Úprava vlasů a make-up 20 000 Kč
Svatební šaty a oblek + na míru šité šaty rodinám snoubenců 500 000 Kč
Snubní prsteny z Londýna 200 000 Kč
Zásnubní prsten Moniky 1 000 000 Kč
Celkem 3 680 000 Kč


Autor: (lc)
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Martin Pekárek, Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.