Zpěvák Karel Hála (†74) - Až do smrti skrýval děsivé tajemství! Vydědil své dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpěvák Karel Hála (†74) - Až do smrti skrýval děsivé tajemství! Vydědil své dcery!

Karel Hála
Karel Hála (- ara)

PRAHA – Král českého swingu, zpěvák Karel Hála (†74), zemřel plný zášti. Přestože měl dvě dcery z prvního manželství, tak ani jednu z nich přes pětadvacet let neviděl. Důvod? Dcery mu neodpustily, že od nich odešel a prý přestal o ně mít zájem. A legendární zpěvák až do své smrti skrýval děsivé tajemství – obě své dcery vydědil!

Král českého swingu, zpěvák Karel Hála (†74), zemřel plný zášti. Přestože měl dvě dcery z prvního manželství, tak ani jednu z nich přes pětadvacet let neviděl. Důvod? Dcery mu neodpustily, že od nich odešel a prý přestal o ně mít zájem. A legendární zpěvák až do své smrti skrýval děsivé tajemství – obě své dcery vydědil!

„Když se Karel rozvedl a my jsme se vzali, tak jsme se s jeho dcerami chtěli stýkat, ale jeho bývalá žena nám to neumožnila, i když na dcery platil závratné sumy. Karel kvůli tomu šíleně trpěl,“ svěřila se včera deníku Aha! Irena Hálová, vdova po geniálním zpěvákovi, kterého dcery nekontaktovaly ani jako dospělé, což jim neodpustil.

„Karel je obě před časem vydědil. Máme na to dokonce i papíry,“ pokračovala Hálová, která by podle svých slov své nevlastní dcery na ulici nepoznala. „Jsme s Karlem spolu dvacet pět let a vůbec je neznám. Jen vím, že se jedna z nich jmenuje Nora. On později adoptoval moji dceru Irenu, kterou bral za vlastní,“ dodala Hálová, jejíž manžel zemřel v neděli v půl dvanácté večer na mozkovou mrtvici, přestože rodina tvrdí, že mu praskla břišní aorta. „Jeho smrt byla zapříčiněna jeho životním stylem. Kvůli velkému množství alkoholu a cigaret, které během svého života spotřeboval, se mu ucpala v mozku cévka, která bohužel praskla a to způsobilo krvácení do mozku a následnou smrt,“ sdělil Aha! zdroj z nemocnice.

Hála zkolaboval ve svém domě v neděli večer v Předonínu u Roudnice nad Labem, kam se přestěhoval s manželkou před třemi lety. „Bydleli jsme předtím na statku v Bylchově, ze kterého jsem chtěla udělat penzion. Karel mě ale přemluvil, abychom to prodali a přestěhovali se do přízemní vilky. Bohužel byl ale špatný obchodník, takže jsme prodejem statku přišli o miliony a sotva zaplatili stavbu nového baráku, který nás vyšel na tři miliony korun,“ ukončila Hálová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.