Miss Renata Lagmannová - Přistižena s cizím chlapem! A její přítel je v Americe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Renata Lagmannová - Přistižena s cizím chlapem! A její přítel je v Americe!

Zatímco Renatin přítel je za mořem...
Zatímco Renatin přítel je za mořem...

KARLOVY VARY – To jsou teda věci! Českou Miss 2006 Renatu Langmannovou (21) jsme na filmovém festivalu v Karlových Varech přistihli s moderátorem třetí řady VyVolených Mírou Hejdou (24). A měli se k sobě víc, než je zdrávo!

To jsou teda věci! Českou Miss 2006 Renatu Langmannovou (21) jsme na filmovém festivalu v Karlových Varech přistihli s moderátorem třetí řady VyVolených Mírou Hejdou (24). A měli se k sobě víc, než je zdrávo!

Byli jako dvě hrdličky, pořád se smáli a pak spolu s lahví šampaňského zmizeli do luxusní limuzíny. Renata má přitom vážnou známost, se kterou dokonce plánuje svatbu! Její přítel je ale teď několik týdnů v Americe, tak si může v klidu užívat. Fotografie z limuzíny, které k nám do redakce anonymně přišly, mají páreček usvědčit.

Zarážející je ale kvalita obrázků, které jsou zjevně pořízeny profesionálním fotoaparátem a z výrazů Renaty a Míry je zřejmé, že o focení moc dobře věděli. Mělo se tedy jednat o soukromé fotky mileneckého páru? Oběma aktérům jsme zavolali a přímo se zeptali, zda jsou milenci. A reakce?

„Jak to víte?“ zeptala se nás překvapeně Renata a po chvíli mlčení hbitě zareagovala: „Je to nesmysl. Známe se, to je všechno! Já mám přítele a jsem mu věrná!“ Potom bez rozloučení položila telefon. Hejda byl sdílnější: „Vím, že si to někdo o nás myslí, ale vážně to není pravda. Jak já, tak Renata máme vážné vztahy. Dělali jsme spolu pouze několik akcí, ale nikdy to nepřekročilo v něco víc,“ reagoval Hejda, který ale přiznal, že Renata je přesně jeho typ.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.