Martin Dejdar - Padl únavou při zkoušce! Nezvládá šílené pracovní tempo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Martin Dejdar - Padl únavou při zkoušce! Nezvládá šílené pracovní tempo

Martin Dejdar po dlouhém dnu zíval a byl rád, že si může chvíli odpočinout na schodech. Nohy už ho sotva nesly.
Martin Dejdar po dlouhém dnu zíval a byl rád, že si může chvíli odpočinout na schodech. Nohy už ho sotva nesly. (Aha! – Josef Mašek)

KARLOVY VARY – Herec a moderátor Martin Dejdar (42) to s prací opravdu přehání. Na sobotní generálce soutěžního pořadu České televize Výzva už nezvládl celodenní točení a v nestřežené chvíli doslova padl k zemi a byl rád za schůdky, na kterých si mohl odpočinout.

Herec a moderátor Martin Dejdar (42) to s prací opravdu přehání. Na sobotní generálce soutěžního pořadu České televize Výzva už nezvládl celodenní točení a v nestřežené chvíli doslova padl k zemi a byl rád za schůdky, na kterých si mohl odpočinout. Pořad přebral po moderátorské dvojici Mahuleně Bočanové (41) a Jaromíru Bosákovi (41).

„Pan Dejdar jede opravdu naplno, není se čemu divit, že je unavený, táhne tu práci za dva moderátory,“ řekl deníku Aha! zdroj ze zákulisí. „Ne ne, baví mě to, jsem úplně v pohodě,“ popřel Dejdar jakékoliv známky vyčerpání, zřejmě ze strachu, aby o lukrativní moderátorskou zakázku nepřišel. Jak totiž prozradil před časem v pořadu ČT 13. komnata, stále splácí dluhy po krachu filmu Panství, který produkoval. Ve Výzvě tentokrát soutěžily Karlovy Vary a Plzeň. „Jako moderátor nemůžu fandit ani jednomu městu,“ neprozradil Dejdar své sympatie. Jedním dechem však dodal, že spíše než léčivému karlovarskému prameni dává přednost plzeňskému pivu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.