Zoufalá Simona Krainová: Problémy s otěhotněním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalá Simona Krainová: Problémy s otěhotněním!

Simona Krainová konečně našla toho pravého. S hokejistou Jiřím Hudlerem chce mít děti, ale nedaří se jí otěhotnět. O miminku už mluví déle než rok.
Simona Krainová konečně našla toho pravého. S hokejistou Jiřím Hudlerem chce mít děti, ale nedaří se jí otěhotnět. O miminku už mluví déle než rok. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Modelka Simona Krainová (35) nemůže otěhotnět! Tvrdí to zdroje z jejího okolí. Simona se prý rozhodla počít dítě se svým současným přítelem, hokejistou Jiřím Hudlerem (24).

Modelka Simona Krainová (35) nemůže otěhotnět! Tvrdí to zdroje z jejího okolí. Simona se prý rozhodla počít dítě se svým současným přítelem, hokejistou Jiřím Hudlerem (24). „Poznala, že je ve věku, kdy má poslední šanci otěhotnět. S Jirkou jí to klape, tak chtěla mít miminko právě s ním. Jenže zatím se jim v tomto ohledu nedaří a Simona z toho začíná být nervózní,“ prozradila deníku Aha! jedna z kamarádek modelky.

Simona se představě, že by se měla stát matkou, dlouho bránila. „Byl to jeden z důvodů, proč se rozešla s Bořkem Slezáčkem. Ten s ní dítě strašně chtěl, dokonce jí několikrát hodil do záchodu tabletky s antikoncepcí. Ale Simona pořád tvrdila, že na dítě má dost času,“ popisuje kamarád Slezáčka.

„Jenže ono chtít dítě nestačí. Simonka si uvědomuje, že když nebude mít dítě teď, tak pak už bude pozdě. A to ji ještě víc znervózňuje. Už kvůli tomu byla i u doktora,“ dodává informátorka Aha!. Pomůže tak Krainové k vysněnému miminku umělé oplodnění? Proč ne! Samotná Krainová se o své snaze otěhotnět bavit nechce. „Je to příliš intimní záležitost. Navíc se už kolem toho napsalo strašně lží, takže nemám potřebu k tomu cokoliv říkat,“ odmítla modelka jakkoliv komentovat zvěsti o svých problémech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.