Bartošová & Podhůrský: Rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošová & Podhůrský: Rozchod!

Doba, kdy byla Iveta se Zdeňkem šťastná, je už minulostí.
Doba, kdy byla Iveta se Zdeňkem šťastná, je už minulostí.

PRAHA – Vztah jedenoho z mediálně nejsledovanějších párů v zemi je v troskách. Zdeněk Podhůrský (45) a Iveta Bartošová (40) se rozešli. Deníku Aha! to potvrdil sám Podhůrský.


Bartošová: Zase sama

„Není to tak, že bych se rozešel já s Ivetou. Rozchod byl rozhodnutím nás obou,“ říká herec a moderátor.

Téměř dvouletý vztah zpěvačky Ivety Bartošové a herce Zdeňka Podhůrského byl celou dobu jako na houpačce. Rozchody a následná usmiřování se střídaly ve zběsilém tempu. Jenže jak se zdá, tentokrát je konec definitivní. „Ano, rozešli jsme se,“ přiznal deníku Aha! Podhůrský. „Bylo to rozhodnutí nás obou. Víc k tomu neřeknu,“ dodal Podhůrský.
Byla snad důvodem rozchodu nová Podhůrského manažerka Andrea Dlouhá? Právě v její společnosti byl Podhůrský poslední dobou vídán až podezřele často. „Tak to ani náhodou. Rozešli jsme se z úplně jiných důvodů,“ tvrdí Podhůrský. „Jsem opravdu jen Zdeňkova manažerka. Mám svého partnera, kterému jsem věrná. Nechápu, že někomu připadá divné, že se ve společnosti Zdeněk objevuje se svou manažerkou,“ řekla deníku Aha! Dlouhá.
Kliknutím zvětšeteSpíš než nová Podhůrského láska stojí za rozchodem rozdílnost povah Bartošové a Podhůrského. „Poslední dobou se nemohli skoro vystát. Měli naplánovanou dovolenou, ale tu zrušili,“ přiznala Aha! jedna z kamarádek Bartošové. Tu rozchod psychicky pořádně sebral. „Iveta nemá zrovna moc práce, a když se k tomu přidalo ještě tohle, tak je na tom teď hodně špatně,“ dodala její kamarádka. To potvrzuje i skutečnost, že Bartošová naprosto odmítá komunikovat s médii. Bartošové telefon zvedá její asistentka. „Iveta Bartošová se s vámi vůbec nebude bavit,“ odpověděla asistentka na naši žádost o zpěvaččino vyjádření k rozchodu s Podhůrským. Navíc Bartošové syn Artur má nyní spálu a lékaři mají podezření, že ji může dostat i Iveta.


Autor: Josef KOUKOLÍČEK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA, Rytmus života

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.