Podrápaná Krainová - Zranění z výbuchu vášně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podrápaná Krainová - Zranění z výbuchu vášně?

Simona Krainová přišla na vernisáž svých nových fotografií bez milence Jiřího Hudlera.
Simona Krainová přišla na vernisáž svých nových fotografií bez milence Jiřího Hudlera. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Simoně Krainové (35) dává její mladší milenec Jiří Hudler (24) pěkně zabrat. O hokejistovi je známo, že je velký sexuální náruživec a v posteli si potrpí i na drsné praktiky

.

Samotná modelka je toho živým důkazem! Krainová totiž dorazila na benefiční dražbu svých vlastnoručně zhotovených fotografií s poraněním na noze, které bylo viditelné na první pohled. Nikomu o tom ale nechtěla nic říct. „To je jen moje věc, kde jsem k tomu přišla,“ odbývala zvědavce sebevědomá modelka.

Krainová dorazila do Cafe Cafe bez svého zajíčka. Asi proto, aby se společně neokoukali. To se ale nelíbilo modelce Agátě Hanychové, která přišla proto, aby svého exmilence svou přítomností trochu podráždila. Do ohně přiložil ten večer i Robert Vano. „Jsem rád, že ještě někdo dělá něco, co bylo moderní před sto lety,“ prohlásil fotograf, který si tímto výrokem pěkně naběhl. Svou větou Simonu urazil, a ta to dala jasně všem najevo. Ve skutečnosti totiž Simona pracovala se speciální technikou focení na stříbro, která byla právě před mnoha lety tolik praktikována.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.