Úspěch Taťány Kuchařové: Vyrovnala se Angelině Jolie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Úspěch Taťány Kuchařové: Vyrovnala se Angelině Jolie

Taťána Kuchařová nafotila titulku do celosvětově sledovaného Hi Society Magazinu.
Taťána Kuchařová nafotila titulku do celosvětově sledovaného Hi Society Magazinu.

PRAHA – Taťána Kuchařová (20) slaví jeden úspěch za druhým! Poté, co oslnila na přehlídce v New Yorku, se stala tváří španělského módního magazínu, jehož titul už zdobily tváře jako Angelina Jolie, Claudia Schiffer nebo Naomi Campbell.


Českou krásku a Miss World 2006 oslovil celosvětově sledovaný Hi Society Magazine ke spolupráci coby první českou modelku a osobnost.

Titulní stranu a sadu uměleckých fotografií s ní během víkendu fotil známý americký fotograf Dwight D. Mitchell, který Kuchařovou zastihl doma v rodném Opočně. „Jsem ráda, že mohu touto cestou opět přispět k většímu povědomí o České republice ve světě a je mi potěšením rozšířit řady takových světových osobností, které se doposud v tomto titulu objevily,“ komentovala své další prvenství Taťána. Po tom, co nafotila exkluzivní fotografie a poskytla i krátký rozhovor, se kráska chystá v tomto týdnu také odletět na jednu z nejsledovanějších akcí Velké Británie Miss Ireland, kde zasedne ve hvězdně složené porotě.

Kliknutím zvětšete



Autor: (son, iDnes)
Foto Marek Navrátil

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.