Luxusní svatba modelky Průšové: Mejdan, travesti show a svatební noc na zámku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Luxusní svatba modelky Průšové: Mejdan, travesti show a svatební noc na zámku!

Manželé Kovalinkovi se vydali na první společnou cestu od oltáře.
Manželé Kovalinkovi se vydali na první společnou cestu od oltáře.

MCELY – Modelka Kateřina Průšová (24) je vdaná a na vizitkách teď bude mít Kateřina Konvalinková-Průšová! V sobotu v 15.40 hodin si na zámku Mcely vzala podnikatele Vladimíra Konvalinku (29) a Aha! bylo jako jediné u toho!


Co se dělo po obřadu?

Sedmdesát svatebních hostů se stalo svědky neuvěřitelného luxusu. Svatba přišla na dva miliony a nezapomnělo se ani na psí miláčky, kteří měli na výběr hned ze dvou psích menu. A ve velkém stylu se slavilo i večer. Jakmile novomanželé povečeřeli v zámeckém sále, rozkrojili svatební dort a střihli si první tanec, začala konečně ta pravá veselka!

Kliknutím zvětšeteOd rána to na zámku vypadalo jako v pohádce. V zahradách postávali hosté v luxusních róbách a vše bylo připraveno do posledního puntíku. Katka před Vladimíra předstoupila v krásné róbě se dvěma družičkami – s modelkami Klárou Medkovou a Pavlou Hrbkovou. Kliknutím zvětšeteSvědkem byl Katčin nejlepší přítel, stylista Sasha Isar, Vladimír si pozval kamaráda. Co bylo dál? Nechybělo rozbíjení talíře a tradiční delikatesní menu, které zahrnovalo knedlíčkovou polévku a klasickou kachnu se zelím. Katka s Vladimírem vystrojili hostinu i pro pejsky. Na té se místo obyčejné vody podávala minerálka Evian či Vittel, jejichž cena se v restauracích pohybuje kolem padesáti korun za 0,3 litru.

Jakmile si novomanželé odbyli klasické svatební rituály, svlékli nóbl róby a vrhli se s dalšími hosty do pořádného slavení. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKdo by čekal, že si nevěsta na večírek oblékne nějaké pěkné a slušivé šatičky, pěkně by se mýlil. Ošoupané džíny a pohodlná košile bylo to, v čem se mladá paní cítila nejlépe. Stejný styl zvolil i Vladimír, který dopředu věděl, že bude muset několikrát protančit parket.

Po rozbalení dárků, kterých dostali manželé opravdu požehnaně, pustil pozvaný DJ jejich oblíbené písně a šampaňské začalo téct proudem. Kolem osmé hodiny večerní začal ohňostroj, který vystřídala travesti show. Na tu vydrželi čekat až do tří hodin ráno úplně všichni. Díky baru, který byl otevřen až do půlnoci, to nebyl problém. Kliknutím zvětšeteBa naopak, tanec a veselí bylo ještě živější. Kliknutím zvětšeteSoučástí programu byl i bohatý raut s barbecue, kde se podávalo mimo jiné hovězí na lanýžích nebo pravá svíčková.

Třešničkou na dortu pak byla první noc novomanželů. Vladimír totiž objednal pro všechny ubytování na zámku, a s Kateřinou strávil noc v nejluxusnějším apartmá, které má 70 m². „Svatbou se pro mě nic nezměnilo. Jsem rád, že všechno dopadlo, jak jsme si naplánovali a jak jsme si to přáli,“ řekl Aha! podnikatel, který na svatbě opravdu nešetřil. Ráno ještě všechny hosty pozval na snídani v zahradách a až pak se s manželkou se všemi rozloučil.

Svatba modelky Kateřiny Průšové: Luxus za dva miliony!


Autor: SOŇA STEHLÍKOVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.