Večírek seriálu Ulice: Přítel Čvančarové zaútočil na fotografa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Večírek seriálu Ulice: Přítel Čvančarové zaútočil na fotografa!

Martin Hofmann
Martin Hofmann

PRAHA – Ačkoliv je Martin Hofmann (30), přítel herečky Jitky Čvančarové (29) a seriálový Jaroslav Hejl z Ulice televize Nova, na internetových stránkách seriálu prezentován jako klaďas týdne, na večírku populárního seriálu potvrdil pověst cholerika! A dokonce zaútočil na fotografa!


„Běž do pr…e!“ řval Hofmann hystericky

Partnerku Jitku Čvančarovou nechal Martin doma a na dotočnou letošní sezony nováckého seriálu Ulice přišel osamocen až těsně před půlnocí a ve velmi nepřátelském rozpoložení! Hned jak vkročil, bezdůvodně napadl fotografa jednoho deníku. „Běž do pr…e!“ řval na něj hystericky a po ošklivé potyčce se odebral k baru doplnit alkoholové baterky. Že by trable s láskou prožíval herec nejen v seriálu, ale i v soukromí?

Kliknutím zvětšeteK nepoznání byla také scenáristka a moderátorka Lenka Hornová (40)! „Zhubla jsem už patnáct kilo a ještě deset je přede mnou,“ pochlubila se zářící maminka téměř roční dcery Laury. „Cvičit nechodím, to mě vůbec nebaví, takže to řeším dietou, což znamená prakticky jen kuřecí maso se zeleninou, a to je peklo,“ posteskla si. „Možná jen poslední dobou trénuji vzpírání a běh, Laura se pronese a je to pěkně živé dítko,“ dodala s úsměvem.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.