Průšová dostala dárek: Byt na Floridě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Průšová dostala dárek: Byt na Floridě!

Kateřina Průšová pojede na svatební cestu do Mexika a do Ameriky, na Floridě už má i byt!
Kateřina Průšová pojede na svatební cestu do Mexika a do Ameriky, na Floridě už má i byt! (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, ara)

PRAHA – Modelka Kateřina Průšová (26) se má! Její přítel, podnikatel Vladimír Konvalinka (30), kterého si 14. června na zámku Mcely bere za manžela, pro svou partnerku připravil parádní dárek! Dvousetmetrový apartmán s terasou v Miami na Floridě v ceně osmi milionů korun!

Modelka Kateřina Průšová (26) se má! Její přítel, podnikatel Vladimír Konvalinka (30), kterého si 14. června na zámku Mcely bere za manžela, pro svou partnerku připravil parádní dárek! Dvousetmetrový apartmán s terasou v Miami na Floridě v ceně osmi milionů korun!

„Je pravděpodobné, že v tom apartmánu strávíme část naší svatební cesty, kterou plánujeme po USA a Mexiku,“ přiznal Konvalinka. „Ale není pravda, že bych majitelem toho apartmánu byl já nebo Kateřina. Zakoupila ho jedna z firem, ve které působím, protože tam bude mít své sídlo. Já a Kateřina ho samozřejmě budeme moci užívat,“ dodal úspěšný podnikatel. Apartmán by měl být přímo v centru Miami, jen pár metrů od legendární Ocean Drive.

Florida se v posledních letech stává pro české celebrity stále populárnějším útočištěm. Vedle Waldemara Matušky, který tam trvale žije, má na Floridě své nemovitosti například Helena Vondráčková, hudební producent František Janeček a nedávno si tam luxusní apartmán pořídil i expremiér Stanislav Gross. „Díky hypoteční krizi, která v USA zuří, padly ceny nemovitostí strmě dolů, a tak jsou tam některé byty například levnější než v Česku,“ vysvětluje jeden z realitních makléřů novou popularitu Floridy v Česku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.