Céline Dion míří do Prahy: Chce 16 šaten! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Céline Dion míří do Prahy: Chce 16 šaten!

Už 26. června zazpívá poprvé v Praze Céline Dion. A slibuje velkolepou show.
Už 26. června zazpívá poprvé v Praze Céline Dion. A slibuje velkolepou show.

PRAHA – Koncem června se nebude v Praze mluvit o nikom jiném než o Kanaďance s francouzským Řádem čestné legie Céline Dion (40). Tato popová superstar totiž 26. června poprvé zavítá do Čech, aby vystoupila od 20 hodin v pražské O2 aréně a Čechy se pokusí uchvátit svou velkolepou show!


K dispozici bude mít přímo v hale šestnáct šaten!

Céline si pro koncert v rámci turné k novému albu Taking Changes nechá postavit pódium atypicky uprostřed jinak hokejového stadionu, a aby na ni bylo pořádně vidět ze všech stran, jedna z velkých obrazovek bude kroužit dokola. Kromě toho se diváci mohou těšit na další dvacítku displejů, ale hlavně na megaúspěšnou popovou divu, která během dvouhodinovky zazpívá postupně ve čtyřech blocích songy soulové, rockové, popové a písně inspirované cikánskou, španělskou nebo arabskou kulturou. Doprovázet ji bude v Praze víc než stočlenný tým, který v hale zabere šestnáct šaten a bude se vozit v 15 autobusech a limuzínách. Pódium a techniku doveze do Prahy 12 kamionů. Velkolepou show má pod režijní taktovkou spolupracovník Madonny či Christiny Aguilery Jamie King.


Autor: DAVID ZÁPAL

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.