Karel Gott provdal dceru Lucii - Bál se otcovských povinností! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott provdal dceru Lucii - Bál se otcovských povinností!

Hrdý otec a šťastná dcera aneb Karel Gott vdává svou druhou nejstarší dceru Lucii
Hrdý otec a šťastná dcera aneb Karel Gott vdává svou druhou nejstarší dceru Lucii

JÍLOVÉ – Karel Gott (68) včera vdával dceru Lucii (20). Jako první o tom včera v jedenáct hodin dopoledne informoval deník Aha! ve svém internetovém vydání portálu www.ahaonline.cz, který sledoval přípravy už od samotného rána.


> Mistr pobavil svatebčany.

> Ženich ani nenechal dopovídat oddávajícího a hodně nahlas řekl Ano!

> Karel Gott chtěl vstoupit krátkou řečí, nadechl se a nakonec nic neřekl.

JÍLOVÉ – Karel Gott (68) včera vdával dceru Lucii (20). Jako první o tom včera v jedenáct hodin dopoledne informoval deník Aha! ve svém internetovém vydání portálu www.ahaonline.cz, který sledoval přípravy už od samotného rána. Svatba o třiceti hostech proběhla v Jílovém u Prahy, kde se na místní radnici konal obřad. Následně se skupina přesunula do nedaleké restaurace Florian. Podkrovní sál si novomanželé Lucie a Jan pronajali za dva a půl tisíce korun.

Dcera Mistra si rozhodně nepřála žádné zvláštní menu. „Chtěli klasiku, oběd – polívka s knedlíčky, svíčková a pak rauty,“ řekl nám jeden z hostů. Svatby se bohužel nezúčastnila Gottova manželka Ivana, kterou si Karel dovezl v pondělí odpoledne domů z porodnice, a doma zůstaly i obě dcerky. „Ta maličká – to je ještě hodně čerstvé a Charlottka je právě v takovém věku, kdy se jí chvíli něco líbí a pak zase ne, takže jsem šel raději sám,“ řekl deníku Aha! Gott. Kliknutím zvětšeteNevěsta se navíc těsně před obřadem zranila. Kloub na ruce si musela oblepit nenápadnou náplastí.

Přesně v 9.05 hodin včera ráno vyrazil Karel Gott se svým řidičem Oldou z Bertramky, aby se v Košířích potkal se svou dcerou Lucií a dalšími svatebčany. Kliknutím zvětšeteU vchodu už čekal ženich Jan Kovařík (28), který si zapaloval jednu cigaretu za druhou a popíjel pivo z plechovky. „Už jsem jich vykouřil deset a pořád mi ji nechtějí dát,“ vtipkoval ženich, který byl v naprosté pohodě. Nervy na krajíčku však měla matka nevěsty Iveta Kolářová, „Ta je víc nervózní, než my všichni tady, je lepší se zdržovat zde venku, uvnitř jsou takové zmatky!“ shodli se hosté. Lehce po desáté hodině se kolona svatebních aut odebrala směrem do Jílového. Kliknutím zvětšete„Snad tam budeme včas, já už jsem tam měla být mnohem dřív, ale vůbec to nestíhám,“ stěžovala si máma nevěsty. Kliknutím zvětšeteGottova dcera Lucie si vybrala sněhobílé šaty bez ramínek a ženich byl očividně spokojený. Z Lucie totiž nemohl odtrhnout zrak. V jedenáct hodin se před radnici v Jílovém utvořil špalír a snoubenci i se svědky se vydali dovnitř, aby si řekli »Ano«. „Kam ale dáme našeho pejska?

Prý nesmí dovnitř,“ řešila ještě těsně před obřadem nevěsta. Větší starosti však měl sám Mistr. „Vůbec nevím, co mám dělat, kam mám jít a kde si pak mám sednout, až Lucku přivedu k oddávajícímu,“ bál se Karel Gott. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKdyž už to vypadalo, že je vše nachystáno, začal se hledat svědek. „Kde je Tomáš?“ pokřikovali po sobě hosté. Kamarád ženicha však stál jen opodál a okamžitě pospíchal za svatební družinou. Lucii svatbu odsvědčila dlouholetá kamarádka Hanka. Honza ještě den před obřadem zapíjel svobodu. „Loučil jsem se natřikrát, takže to nebylo moc velký, dal jsem si jenom tři vodky a šel jsem domů,“ přiznal se Gottův zeť.

Obřad trval dvacet minut a ženich se tak těšil do chomoutu, že ani nenechal domluvit oddávajícího a už velmi nahlas řekl své »ANO!« Něco chtěl říct i Karel Gott, ale jen se nadechl a v poslední chvíli si to rozmyslel, čímž vyvolal u všech smích. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteŽenichovi tím asi spadl kámen ze srdce, protože se do poslední chvíle bál, že mu Mistr svou dceru nedá. A z Lucie Gottové se stala Kovaříková. Když po obřadu vyšli čerství novomanželé i čtyři malé družičky před budovu radnice, museli odolávat rýžové smršti, která neměla konce. S rýží ve vlasech se pak Lucka a Honza vydali do nedaleké restaurace, kde se konala hostina.

A nechyběl na ní ani nevěstin otec Karel Gott, který pak dokonce v restauraci hostům zazpíval stejně jako Klára Kolomazníková. Odpoledne přijeli na hostinu zazpívat i nevěstini kamarádi Michal David a Zdeněk »Style« Hrubý. Ze známých tváří byl na veselce pouze moderátor a Gottův kmotřenec Patrik Rokl a jeho přítelkyně, zpěvačka Klára Kolomazníková. Kliknutím zvětšeteSice se v posledním roce už dvakrát rozešli, ale teď jsou prý opět spolu. Za nevěstinu nevlastní sestru Dominiku, která žije v zahraničí, přišla jen její maminka Antonie Zacpalová. Nechyběly ani obvyklé svatební zvyky včetně únosu nevěsty, která se vpodvečer převlékla do diskotékového – červený korzet doplnila džínovou minisukýnkou a bílými punčocháčemi.


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Martin Hykl, Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.