Sulej oklamal i televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Sulej oklamal i televizi!

Ve velkém finále X Factoru si zazpíval i podvodník a kriminálník Milan Sulej.
Ve velkém finále X Factoru si zazpíval i podvodník a kriminálník Milan Sulej. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Velké finále reality show X Factor nepatřilo jen Zonygovi a Rumlovi, do přímého přenosu se vloudil i jeden kriminálník a podvodník. Nebyl to nikdo jiný než operní pěvec tmavší pleti Milan Sulej (32). Všechny šokoval tím, že mu účast v X Factoru dopomohla k hostování v divadle La Fenice v Benátkách.

O temné minulosti Suleje televize Nova zřejmě neměla ani potuchy. „Je to jednoznačně podvodník, který si na něco hraje, nedá se mu upřít určitá inteligence, hrál si na jednoho z členů rodiny Lobkowiczů, na muže s modrou krví. Dokonce byl za peněžní podvody odsouzen na rok vězení a tento trest si i odseděl. Třeba bydlel v hotelu, nezaplatil a odjel, v restauracích neplatil útratu. Myslím si, že i s tím zahraničním angažmá v opeře je to celý smyšlený,“ řekl nám člověk, který Suleje dobře zná, dokonce se s ním i několikrát setkal. Sulej se samozřejmě snažil svým výstupem dostat mezi celebrity, diváky však nezajímal.

3.6.2008


Milan Sulej - Nessum Dorma
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.