Leona Machálková a Bára Basiková: Vše o jejich plastikách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leona Machálková a Bára Basiková: Vše o jejich plastikách!

Leona Machálková se k plastice nosu přiznala jako první!
Leona Machálková se k plastice nosu přiznala jako první! (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Ivana Gottová, Leona Machálková, Bára Basiková, Daniela Šinkorová, Jana Fabiánová. Co mají tyto ženy společného? Všechny si nechaly od plastického chirurga vylepšit svůj nos!

Ivana Gottová, Leona Machálková, Bára Basiková, Daniela Šinkorová, Jana Fabiánová. Co mají tyto ženy společného? Všechny si nechaly od plastického chirurga vylepšit svůj nos! „Mě k plastice dohnal Leoš Mareš. Když jsem byla u něj v Esu, tak se pořád smál, jak mám velký nos, a tak jsem se tam rozhodla jít na operaci,“ přiznává zpěvačka Jana Fabiánová, dcera Nadi Urbánkové.

„To já jsem šla na plastiku nosu k panu doktoru Měšťákovi proto, že jsem ho měla po úrazu přeražený. Pan doktor mi ho troch zúžil, opravil tu zlomenou část a také ho trochu zvedl nahoru,“ popisuje svou plastiku Bára Basiková.

Asi první českou celebritou, která se k operaci této části obličeje veřejně přiznala, byla zpěvačka Leona Machálková. „Mě operovali v roce 2001. A všichni se shodují, že to dopadlo moc dobře,“ mne si ruce Machálková.

Zajímají vás další fakta o plastické operaci nosu nejen slavných? Uvidíte je v pořadu Top Star Magazín, který od 21.20 vysílá televize Prima.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.