Olga Kelymanová-Menzelová: Bojí se o zdraví miminka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Olga Kelymanová-Menzelová: Bojí se o zdraví miminka

Olga Kelymanová-Menzelová si vzala o 40 let staršího muže. Nyní má jediné přání – aby bylo dítě stejně krásné a chytré, jako je ona.
Olga Kelymanová-Menzelová si vzala o 40 let staršího muže. Nyní má jediné přání – aby bylo dítě stejně krásné a chytré, jako je ona.

PRAHA – Těhotná Olga Menzelová (30) se vzhledem k věku svého manžela, režiséra Jiřího Menzela (70), obává o zdraví svého dítěte! Podstoupí proto v průběhu těhotenství všemožné testy, aby zabránila pozdějším komplikacím.


„Samozřejmě si nechám udělat testy,“ řekla deníku Aha! Menzelová, která je ve třetím měsíci. Jak dopadnou výsledky testu plodové vody?

Vzhledem k pokročilému věku otce Jiřího Menzela si nechá jeho žena udělat potřebné testy, aby zabezpečila bezpečný průběh těhotenství. „Samozřejmě proběhnou všechna nezbytná vyšetření,“ prozradila Menzelová, která se dlouhou dobu miminku bránila. Dítě, které nakonec manželé počali, proto nebylo úplně plánové. „Miminko se neptalo, prostě přišlo,“ tvrdí Olga. A hned dodává další šokující prohlášení. „Bude to krásné a chytré miminko, celé po mně,“ chlubí se Menzelová, která vůbec nepřipouští, že by snad mohl malý drobeček zdědit nějaké geny po tatínkovi.

Je vůbec režisér otcem dítěte? „Co je to za nesmyslnou otázku? Kdo jiný by byl otcem?“ řekla deníku Aha! rozesmátá Olga Kelymanová-Menzelová (30). Sedmdesátiletý Menzel by i přesto mohl být spíše dědečkem než tatínkem...


Autor: Ivoš NOVÁK
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.