Fotky nahé miss: Sokolová se svlékla v džungli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Fotky nahé miss: Sokolová se svlékla v džungli

Speciálně pro Kateřinu Sokolovou byly vytvořeny kreace z luxusních květů vzácných druhů orchidejí. A moc toho nezakrývaly.
Speciálně pro Kateřinu Sokolovou byly vytvořeny kreace z luxusních květů vzácných druhů orchidejí. A moc toho nezakrývaly.

PRAHA – Fata Morgana! Taková může být první reakce při pohledu na erotické snímky Kateřiny Sokolové (19), které nafotila pro červnové číslo pánského časopisu Playboy.


Její prsa jsou prostě ukázková! Další miss, která odhalila svá pevná a velká ňadra.

Loňská vítězka Miss ČR se naprosto oddala do rukou fotografa Jana Tůmy, který vytvořil snímky, jež působí, že pocházejí přímo z džungle. „Nikoli v džungli na exotickém ostrově, ale v trojské botanické zahradě v pavilonu Fata Morgana vznikaly,“ řekl deníku Aha! fotograf. „Já přistupuji k nahotě jako k naprosto přirozené věci, při focení mi pomohl i fakt, že naše dlouholetá spolupráce je založena na naprosté důvěře a přirozenosti, fotili jsme s Honzou už tolikrát,“ prozradila Kateřina, která se rozhodně při focení nestyděla. Křest červnového Playboye se Sokolovou na titulní straně proběhne 21. května v klubu Solidní nejistota.

Kliknutím zvětšete


Autor: (kre)
Foto Jan Tůma

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.