David a spol. - Udělali v Praze Itálii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

David a spol. - Udělali v Praze Itálii!

Míša byla zručná, až jí to záviděl Michal David i majitel restaurace Gusto Paulo Forni (vpravo), který jí hned nabídl místo.
Míša byla zručná, až jí to záviděl Michal David i majitel restaurace Gusto Paulo Forni (vpravo), který jí hned nabídl místo. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Pravá Itálie v Praze! Přesně tak to vypadalo v populární restauraci Gusto na Vinohradech, když do ní zavítali zpěváci Michal David, Davide Mattioli či italský ambasador v Praze. „Jako kluk jsem v Itálii několik let žil, dodnes tam jezdím a mám k ní super vztah, a proto jsem moc rád, že jde udělat Itálii i v Praze,“ smál se Michal David.

Kromě něj a Itala Davide Mattioliho, který žije už několik let v Liberci, kde se dokonce i oženil, v restauraci zazpívali Robert N., těžkotonážní skupina Maxim Turbulenc a herečka Michaela Ochotská, hvězda »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí. „Míša je krásná holka a máme spolu báječný duet. On to totiž nikdo neví, ale Míša je výborná zpěvačka,“ řekl David. Ten se ke zpívajícími Mattiolimu po čase přidal. Úžasnou atmosféru nakonec vytvořili spolu s Maxíky, když neopakovatelným způsobem zapěli Somebody od italského zpěváka Drupiho. Večer sice měl skončit hodinu před půlnocí, ale nakonec pokračoval až do ranních hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.