Miss Franzová: Ukázala své klenoty! Rozklepané Maláčové dali na záda 20 kilo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss Franzová: Ukázala své klenoty! Rozklepané Maláčové dali na záda 20 kilo

Jediná Daniela Franzová šla naostro. Její prsa byla jen nastříbřená. Model korunovační klenoty byl vrcholem přehlídky.
Jediná Daniela Franzová šla naostro. Její prsa byla jen nastříbřená. Model korunovační klenoty byl vrcholem přehlídky. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Vystresovaná Michaela Maláčová (36) po deseti letech na molu! „Je to naposledy, už nikdy více, jednu chvíli jsem litovala, že jsem se vůbec nechala návrhářkou Janou Berg přemluvit,“ přiznala rozklepaná Maláčová, které hodili na záda kabátek vážící dvacet kilo.

Vystresovaná Michaela Maláčová (36) po deseti letech na molu! „Je to naposledy, už nikdy více, jednu chvíli jsem litovala, že jsem se vůbec nechala návrhářkou Janou Berg přemluvit,“ přiznala rozklepaná Maláčová, které hodili na záda kabátek vážící dvacet kilo. Jednoduché to na přehlídce, která se uskutečnila v Jízdárně Pražského hradu, neměla ani modelka Daniela Franzová. Sice na sobě moc oblečení neměla, zato však nesla těžké korunovační klenoty. Velkolepá přehlídka Jany Berg se samozřejmě nemohla obejít bez spodního prádla, to však odmítla předvádět Diana Kobzanová (26). „Už nikdy,“ řekla jasně Diana.

Ředitelka České Miss Michaela Maláčová se po dlouhé době nechala přemluvit k činnosti, kterou nepředváděla léta – promenádě na molu. „Je to hrozný pocit, už jenom proto, že v zákulisí vidím děvčata, která jsou o dvacet let mladší,“ řekla deníku Aha! Maláčová, jež si do poslední chvíle nadávala, že vůbec na takovou nabídku kývla. Model v národních barvách se totiž pěkně pronesl. Několik metrů dlouhá vlečka, kterou nejdříve Míša skrývala v kabátku, vážila dvacet kilo. „Proto jsem byla tak rozklepaná a třásla jsem se – po takové době na molu, vysoké boty, odřené prsty, a k tomu ta zátěž,“ oddechla si Maláčová po přehlídce.

Nástrahy čekaly i na Dianu Kobzanovou. „Měla jsem na hlavě nějaké šílené pletivo s namotanými vlasy, mohli to dát jenom mně, bylo to těžké, takže by to ty malinkaté holky neunesly, jen já se svými skoro dvěma metry,“ smála se Kobzanová, která se zařekla, že už nikdy nebude předvádět spodní prádlo. „Už to nemám zapotřebí,“ vysvětlila své důvody.

To Kateřina Průšová své ladné křivky ráda ukáže. Ve spodním prádle sklidila největší potlesk. Mlsně po ní pokukoval i expremiér Jiří Paroubek, jenž dělal doprovod své ženě Petře, která je dlouholetou zákaznicí Jany Berg. Nebylo divu, že také dorazila v jednom z jejích modelů...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.