Yemi: Hodnotil cvičící krásky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Yemi: Hodnotil cvičící krásky

Yemi hodnotil krásné dívky s velkým zalíbením.
Yemi hodnotil krásné dívky s velkým zalíbením. (Aha!: Alexandr Malachovský, Care Alfa – Zbyněk Čejka)

PRAHA – „To je tak strašně těžký! Šedesát krásných holek, a vybrat se musí jen deset,“ zoufal si v sobotu tanečník Yemi AD, který byl jedním z členů poroty semifinále Miss Aerobik 2006.


„Kvůli téhle akci jsem se vrátil z Londýna, kde jsem dělal přijímačky na univerzitu. Chtěl bych v Londýně studovat herectví,“ přiznal deníku Aha! Yemi. Nakonec se Yemimu a jeho kolegům z poroty ve sportovní hale na Lužinách i přes extrémní konkurenci desítku krásek na zářijové finále soutěže vybrat podařilo. Ale potřebovali na to dlouhých sedm hodin. Během nich si dívky pořádně proklepli. Krásky nejprve absolvovaly aerobik pod vedením Davida Hufa, následoval test na veslařském trenažéru a pohovor s moderátorem Petrem Salavou. Soutěžní disciplíny pak uzavřela promenáda v plavkách. Ta měla u zaplněné haly sice velký úspěch, ale ještě větší potlesk se ozval v momentě, kdy Petr Salava oznámil průběžné výsledky voleb. Kliknutím zvětšeteTěmi se nechal Salava inspirovat i v momentě, kdy uváděl zpěvačku Petru Černockou a jejího v zelené košili oblečeného manžela, kytaristu Jiřího Pracného.
„Teď přichází Petra Černocká a její manžel, který si dnes oblékl šestiprocentní košili,“ vtipkoval Salava v narážce na volební výsledky strany zelených. Vedle zpívající Saxany pak publikum rozdovádělo i pěvecké duo Nancy & Robert.

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.