Eva a Vašek: Další miminko? Zákaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva a Vašek: Další miminko? Zákaz!

Fotografie
Fotografie (internal)

BLANSKO – Nejdříve obavy z únosu jediné dcerky Evičky (4,5) a teď další šokující zpráva… Zákaz počít další dítě! Legendární pěvecké duo Eva a Vašek má opravdu podivné manželství.

Nejdříve obavy z únosu jediné dcerky Evičky (4,5) a teď další šokující zpráva… Zákaz počít další dítě! Legendární pěvecké duo Eva a Vašek má opravdu podivné manželství.

Malá Evička, dcera Evy Ševčíkové (37) a Vaška Ševčíka (54), se zřejmě nikdy nedostane do kolektivu dětí, zřejmě nikdy totiž nebude chodit ani do školy. Za vším stojí otec dívenky Vašek, který nařídil své partnerce Evě přísný režim ohledně vzdělávání jejich dcerky. „Budeš s ní každý den hodinu číst, proto jsem ti také pořídil paní na úklid, aby ses mohla věnovat jen jí,“ rozhodl Vašek.

Manželé, kteří vydělávají desítky milionů, mají totiž panický strach, že jim někdo dcerku unese. A jak to vypadá, jedináček Evička, která se ve společnosti jiných dětí téměř nevyskytuje, se dlouho nedočká ani sourozence. Její máma totiž nesmí znova otěhotnět! Pěvecké duo je vázáno přísnou smlouvou a dva roky proto nepřipadá početí dalšího dítěte v úvahu!

Eva & Vašek: Proč nemůže Eva otěhotnět?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.