Strach v očích Karla Gotta: Charlottku (2) odvezli na pohotovost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strach v očích Karla Gotta: Charlottku (2) odvezli na pohotovost!

PRAHA – U Gottů na Bertramce vypukla panika! Malou Charlottku (2) totiž před několika dny zachvátily vysoké horečky, které její rodiče vylekaly natolik, že se s malou okamžitě rozjeli na pohotovost do motolské nemocnice!


Co nejmladší dceru Karla Gotta (68) trápí? Do dnešního dne to nezjistili! „Co jí je? To neví ani ošetřující lékař,“ přiznal deníku Aha! sám Mistr.

Už poněkolikáté poctila svou návštěvou motolskou nemocnici Ivana Gottová (31) s malou Charlotte – Ellou. V pátek odpoledne totiž holčička potřebovala akutní ošetření na pohotovosti. Maminka Ivana ani chvíli neváhala a okamžitě jej vyhledala. „Ano, byli jsme na pohotovosti,“ potvrdil naše informace Karel Gott. Proběhly prý všechny možné odběry, jejich výsledky ještě nejsou známy. Lékaři nasadili dceři manželů Gottových léky a propustili ji do domácího ošetřování. „Charlottka měla zvýšenou teplotu, měla horečku. Teď bere léky a je doma,“ prozradil nám tatínek malé pacientky.

Celá rodina Gottových včetně malé Charlottky se léčí na cizineckém oddělení, aby unikla pozornosti lidí posedávajících v čekárně. Podle našich informací je Charlottka v motolské nemocnici častým pacientem. Před dvěma měsíci, po návratu z dovolené na Seychellách, musela být také ošetřena, a i tehdy byla nachlazená a měla vysoké teploty. Něco podobného se jí přihodilo zřejmě i teď a její rodiče samozřejmě nechtějí nic podcenit. Její onemocnění však nebylo natolik vážné, aby musela být hospitalizována. Je proto teď v péči těhotné maminky, která je v sedmém měsíci těhotenství, a měla by proto být opatrná na miminko, které nosí pod srdcem. Snad se Mistr po třech dcerách konečně dočká kluka.


Autor: EVA KREMSEROVÁ, PETR MACEK
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.