Tomáš Krejčíř: Manželka ho chce vyhodit z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tomáš Krejčíř: Manželka ho chce vyhodit z domu!

Tomáši Krejčířovi hrozí vyhazov z domu, a tak se herec odreagovával na tanečním parketu s Karlou Mráčkovou.
Tomáši Krejčířovi hrozí vyhazov z domu, a tak se herec odreagovával na tanečním parketu s Karlou Mráčkovou. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Tomáš Krejčíř (37) má pěkně nahnáno. Manželka mu totiž pohrozila, že ho vyhodí z domu! Důvod? Tomáš prý zanedbává rodinu a věnuje se jen práci. „Její zlost je oprávněná. Opravdu teď doma často nepobývám a poslední dny jsem tam ani nespal,“ přiznává Krejčíř.

Tomáš Krejčíř (37) má pěkně nahnáno. Manželka mu totiž pohrozila, že ho vyhodí z domu! Důvod? Tomáš prý zanedbává rodinu a věnuje se jen práci. „Její zlost je oprávněná. Opravdu teď doma často nepobývám a poslední dny jsem tam ani nespal,“ přiznává Krejčíř.

Starosti se nevyhnuly ani Báře Nesvadbové, která přišla s malou dcerkou Bibianou. „Je to parádnice a stále by si hrála se šminkami,“ stěžovala si Bára, jež musela s holčičkou vyzkoušet skoro každou kosmetiku, jinak by jí nedala pokoj. Jako galán se ukázal Marek Vašut. Když do obchodu dorazila herečka Sabina Laurinová, hned se ujal i její maminky, která se na akci moc nebavila. Chvílemi se i zdálo, že Vašut se snaží se Sabinou flirtovat, ale to mu překazila jeho přítelkyně, kterou Marek po tříleté známosti poprvé představil ve společnosti.

O nic menší podívanou nebyla přehlídka v rámci otevření nového butiku Onara v pasáži Černá růže. Módní show, která se konala v netradičním stylu na jezdicích eskalátorech, nabídla nečekané pohledy, a to přímo pod sukně skoro všech modelek včetně Elišky Bučkové nebo Evy Čerešňákové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.