Weissová má klip s dvojníkem Robieho Williamse | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Weissová má klip s dvojníkem Robieho Williamse

Míša Weissová se rozhodla vrátit ke zpívání
Míša Weissová se rozhodla vrátit ke zpívání (: Popron Music)

PRAHA – Sexy zpěvačka Míša Weissová (29) se vrátila! Do světa showbyznysu sice vstoupila už v roce 2001, kdy na trh uvedla své debutové album Lehkej styl, ale po dvou letech slibně se rýsující kariéry zmizela.

„Drtily mě falešné řeči a podrazy lidí ze showbyznysu! Ke své práci potřebuji pohodu a pozitivní přístup,“ vysvětlila Míša. Svůj »comeback« vysvětluje jako touhu věnovat se koníčku, kterým pro ni zpívání je už odmalinka. A tak jí vyšla u Popron Music druhá deska s názvem Unreal. Jde o popově laděné album v moderní podobě, na české tendence zcela ojedinělé. Nese se, až na výjimky, spíše v pomalejším tempu a kromě jediné písně je nazpíváno v angličtině. K jedné ze skladeb už Míša také stihla natočit videoklip, který měl začátkem března premiéru na Óčku. Jmenuje se Hold you tight a kromě Míši Weissové se můžeme těšit také na dvojníka Robieho Williamse!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.