Další útok na Libušku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další útok na Libušku!

Libuška Vojtková
Libuška Vojtková  (: Ara)

PRAHA – Skrytá nenávist! To, že v současné době nemá Libuška Vojtková (27) ideální vztahy se svým mužem Pepou Vojtkem (42), který od ní odešel k její kamarádce Jovance Skrčeské (29), je pochopitelné. Jenže Libušce nemůže stále přijít na jméno ani její předchozí manžel, zpěvák Dan Hůlka (40).

„Pořád jí nemůže zapomenout, jak ho při rozvodu oškubala. Musel jí dát byt na Vinohradech a pak i další fi nanční vyrovnání. Dan o tom manželství říká, že to byl nejdražší rok jeho života,“ popisuje jeden z Danových kamarádů. „Jednou jsem byl s Danem na nějaké akci v Opeře a Libuška tam přišla se svými kamarádkami. Když ji Dan uviděl, tak jen něco zasyčel o sviních a chtěl okamžitě odejít, že prý s ní ani nemůže být v jedné místnosti,“ popisuje Hůlkovo chování jeho kamarád.

Samotný Hůlka nepříliš ideální vztahy s exmanželkou nepřímo potvrzuje. „Její společnost nevyhledávám. Takže se nestýkáme, nemluvíme spolu, ani nejsme jinak v kontaktu. Rozvod byl zkrátka nepříjemná a hodně bolestivá záležitost,“ přiznává Hůlka. „Dan třeba těžce nesl ztrátu toho bytu na Vinohradech, protože když někde ve městě popil, tak musel stejně jet spát až do Jevan, protože neměl v Praze kde přespat,“ dodává jeden z jeho kamarádů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.